خانه » بیماری های گوش و حلق و بینی » پیرسینگ سپتوم چیست؟ 4 عارضه رایج انجام آن

پیرسینگ سپتوم | پزشکت

مدت مطالعه: 5 دقیقه

پیرسینگ سپتوم چیست؟ 4 عارضه رایج انجام آن

آنچه میخوانید:

پیرسینگ سپتوم در سال های اخیر به محبوب ترین پیرسینگ تبدیل شده است. قبلاً این پیرسینگ حال و هوای سرکشی داشت، اما اکنون کاملاً ... ...
فهرست مطالب
داروخانه-پزشکت

پیرسینگ سپتوم در سال‌های اخیر به محبوب‌ترین نوع پیرسینگ تبدیل شده است. قبلاً این پیرسینگ بیشتر طبق مد بود؛ اما اکنون کاملاً به نوعی رایج تبدیل شده است. اگر شما هم جزو افرادی هستید که درباره انجام پیرسینگ سپتوم هیجان دارید، این مقاله را تا انتها بخوانید تا همه چیز را در مورد نحوه آماده شدن، مراقبت های پیرسینگ سپتوم و هر آنچه که برای این کار باید بدانید را برای شما به طور کامل توضیح دهیم.

پیرسینگ سپتوم چیست؟

سوراخ کردن تیغه‌ای که از سپتوم بینی؛ یعنی ناحیه بین سوراخ‌های بینی (که معمولاً به عنوان نقطه شیرین شناخته می‌شود) می‌گذرد، پیرسینگ سپتوم نامیده می‌شود. در این وضعیت، سپتوم با یک سوزن در قسمت نازک گوشت به سمت جلوی بینی، سوراخ می‌شود. در مرحله بعد، یک تکه فلز در سوراخ قرار می‌گیرد. به طور معمول، این فلز به شکل حلقه، نعل اسب یا میله برای تزئین سوراخ سپتوم استفاده می‌شود.

پیرسینگ سپتوم نشانه چیست؟

معنی پیرسینگ سپتوم را از نظر دنیای مد و پیشینه تاریخی آن می‌توان بررسی کرد. در زمان‌های گذشته سوراخ کردن سپتوم بینی بیشتر در میان بومیان آمریکایی و آفریقایی رواج داشته است که هویت فرهنگی آن قبایل را نشان می‌دهد. علاوه بر آن، افرادی که حاضر به انجام این کار شده‌اند را افرادی شجاع و باجسارت می‌نامیدند که همین مسئله بسیاری از افراد را برای انجام پیشرسینگ سپتوم ترغیب می‌کرد.

این نوع پیرسینگ نیز از نظر دنیای مد در دسته اکسسوری قرار می‌گیرد که بیشتر جوانان از آن برای نشان دادن منحصربه‌فرد بودن سبک خود استفاده می‌کنند.

اگر فکر می‌کنید که عبور سوزن از سپتوم دردناک به نظر می‌رسد؛ باید بگوییم که اینطور نیست! با این حال، چند مرحله می‌تواند به شما در آماده شدن برای آن کمک کند.

چگونه برای سوراخ کردن سپتوم آماده شویم؟

قبل از تصمیم‌گیری برای سوراخ کردن سپتوم تحقیق کنید. این کار را توسط شخصی در یک سالن معتبر و فردی باتجربه که دارای مجوز باشد، انجام دهید. علاوه بر این، فراموش نکنید که قبل از انجام این پیرسینگ موارد زیر را حتماً در نظر داشته باشید:

  • اگر مستعد سرماخوردگی هستید، صبر کنید تا فصل آنفولانزا به پایان برسد.
  • اگر آلرژی فصلی دارید، پس از پایان فصل بهار که گرده‌افشانی به پایان رسیده باشد، آن را انجام دهید.
  • در طول روز هیدراته بمانید.
  • قبل از انجام این کار کاملاً غا بخورید.
  • برای جلوگیری از تحریک پوست، جواهرات ساخته شده از فلزات با کیفیت بالا مانند طلای 14 عیار یا فولاد جراحی را انتخاب کنید.

اگر به آنفولانزا مبتلا شدید، می‌توانید با چندین درمان خانگی در تسریع روند بهبودی خود نقش مؤثری داشته باشید، برای اطلاع از روش‌های درمانی، به مقاله درمان خانگی آنفولانزا مراجعه کنید.

جنس فلز مناسب برای پیرسینگ سپتوم

پیرسینگ سپتوم نشانه چیست | پزشکت

استیل ضد زنگ جراحی: فولاد ضد زنگ جراحی، محبوب‌ترین فلز برای پیرسینگ سپتوم است. از آنجایی که فولاد جراحی، ضدحساسیت است، معمولاً پوست را آزار نمی‌دهد. همچنین نسبت به سایر مواد قیمت مناسبی نیز دارد.

تیتانیوم: تیتانیوم فوق‌العاده ماندگار و سازگار با محیط زیست است؛ به این معنی که روی پوست تأثیری نخواهد داشت. همچنین این فلز بسیار بادوام است و از فولاد ضدزنگ سبک‌تر است. تیتانیوم همچنین ضدخش و بادوام است و به‌طورکلی برای استفاده در این نوع پیشرسینگ بسیار مناسب است.

بیش از ۹۸ پزشک آنلاین و آماده پاسخگویی

مشاوره آنلاین با بهترین متخصصان گوش و حلق و بینی

طلا: طلا به دلیل خاصیت ضدحساسیت خود، یکی از بهترین انتخاب‌های فلزی برای سوراخ کردن سپتوم است. با این حال، فقط باید از طلای واقعی 14 یا 18 عیار استفاده شود. با این حال در نظر داشته باشید که این فلز نسبت به سایر گزینه‌ها قیمت بالاتری دارد.

عوارض پیرسینگ سپتوم

اگرچه سوراخ کردن سپتوم یک روش نسبتاً ایمن است؛ اما خطر عوارض جانبی متعددی را در پی دارد که عبارت‌اند از:

عفونت: اگر محل سوراخ کردن را به خوبی تمیز نکنید، احتمال عفونت پیرسینگ سپتوم وجود دارد. قرمزی، تورم، درد و چرک یا ترشح، از علائم رایج عفونت این نوع پیرسینگ هستند.

بیماری‌های منتقل شده از طریق خون: اگر ابزارهای سوراخ‌کننده به‌درستی استریل و ضدعفونی نشده باشند، احتمال انتقال بیماری‌های منتقله از راه خون مانند اچ‌آی‌وی و هپاتیت B یا C وجود دارد. حتماً به یک متخصص باتجربه که از دستکش و تجهیزات ضدعفونی‌شده استفاده می‌کند، مراجعه کنید.

آلرژی: احتمال واکنش آلرژیک به دلیل حساسیت به جواهرات در برخی از افراد وجود دارد. هر فلزی می‌تواند باعث واکنش آلرژیک شود؛ اما نیکل و کبالت رایج‌ترین آلرژن‌های فلزی هستند. برجستگی‌های آلرژیک در بینی معمولاً جزئی هستند؛ اگرچه ممکن است پوست این ناحیه، قرمز و پوسته پوسته شود.

اگر می‌خواهید با علائم آلرژی به جواهرات آشنا شوید و بدانید که چگونه باید آن را درمان کنید، این مقاله را بخوانید: آلرژی به جواهرات چیست؟

پاره شدن: جواهرات ممکن است در چیزی گیر کنند و منجر به پارگی پوست و خونریزی شود. هنگامی که پیرسینگ سپتوم انجام می‌دهید، مهم است که آن را با مراقبت‌های بعدی مناسب پیگیری کنید تا به خوبی التیام یابد و ماندگاری طولانی داشته باشد.

مراقبت‌های لازم بعد از سوراخ کردن سپتوم

  • پیرسینگ و محیط اطراف خود را همیشه تمیز نگه دارید.
  • ملحفه‌ها و روبالشی‌های خود را تا زمان بهبودی، مرتباً تعویض کنید.
  • قبل از لمس زیورآلات پیرسینگ یا بینی، دست‌های خود را بشویید.
  • از استفاده از محصولات پاک کننده حاوی الکل بر روی آن خودداری کنید.
  • قبل از تعویض یا درآوردن جواهرات خود حتماً با سوراخ کننده خود مشورت کنید.
  • از تمام محصولات زیبایی و مراقبت شخصی در داخل و اطراف پیرسینگ خودداری کنید.
  • برای جلوگیری از عفونت تا زمان بهبودی از استخر، جکوزی، سونا و غیره دوری کنید.
  • زیورآلات بینی خود را تا زمانی که به طور کامل بهبود نیافته‌اند، عوض نکنید.
  • یک گلوله پنبه را در محلول نمک خیس کنید و اجازه دهید که محلول به مدت 5 تا 6 دقیقه روی محل سوراخ بماند؛ سپس آن را با آب گرم بشویید.

پیرسینگ سپتوم چقدر طول می‌کشد تا بهبود یابد؟

پیرسینگ سپتوم چقدر طول میکشد که بهبود یابد | پزشکت

در شرایط بهینه و در صورت پیروی از روال مراقبت های پیرسینگ سپتوم، حدود 6 تا 8 هفته طول می‌کشد تا به طور کامل بهبود پیدا کند. با این حال، روند بهبودی بر اساس فرد، میزان تعهد آن‌ها به مراقبت‌های پس از آن و سایر متغیرهای خارجی متفاوت بوده؛ درنتیجه ممکن است بیشتر از زمان بیان شده نیز بهبودی طول بکشد.

اگر زیورآلات خود را خیلی زود تعویض کنید، ممکن است زمان بهبودی بیشتر طول بکشد. بنابراین، قبل از انجام این کار با فردی که این کار را نزد او انجام داده‌اید، مشورت کنید.

نحوه تعویض پیرسینگ سپتوم

6 تا 8 هفته پس از انجام پیرسینگ سپتوم، قسمت سپتوم بینی به اندازه‌ای شل می‌شود تا جواهرات به راحتی تعویض شوند. دست‌ها و زیورآلات را قبل از تعویض ضدعفونی کنید و یک توپ پنبه‌ای و محلول ضدعفونی را آماده نگه دارید. یک انتهای زیورآلات سپتوم را در نزدیکی سوراخ خود رو به بالا قرار دهید. انتهای جواهرات را با دقت وارد سوراخ کنید.

اگر تعیین محل سوراخ به یک مشکلی برای شما تبدیل شده است، سعی کنید کناره بینی خود را بلند کنید یا زیر تیغه بینی خود را نیشگون بگیرید و آن را پایین بکشید تا سوراخ را پیدا کنید. انگشت خود را در طرف دیگر سوراخ قرار دهید تا بتوانید انتهای آن را احساس کنید. انتهای آن را به طور کامل از سوراخ رد کنید و جواهرات را طوری تنظیم کنید که در دو طرف سپتوم شما متقارن شود.

مراقبت های پیرسینگ سپتوم | پزشکت

ارتباط آنلاین با پزشکان متخصص در پزشکت

مراجعه حضوری به مطب پزشکان، دردسرهای زیادی دارد که بسیاری از افراد به دلیل محدودیت‌های مکانی و زمانی که در زندگی پرمشغله خود دارند، نمی‌توانند آن را تقبل کنند و از پیگیری مشکلات سلامت خود سر باز می‌زنند! این در حالی است که اولویت هر فرد در زندگیش نباید چیزی جز سلامتی باشد. پزشکت، مجموعه‌ای با هزاران پزشک عمومی و متخصص، به صورت آنلاین در 24 ساعت از شبانه‌روز در حال فعالیت هستند. شما می‌توانید با‌توجه‌به زمان‌بندی زندگی کاری و شخصی خود، ویزیت آنلاین پزشک را دریافت کنید و مشکلات خود را به صورت آنلاین با دکتر مورد نظر در میان بگذارید.

منابع:

منابعی وجود ندارد.

اشتراک گذاری مقاله :
امتیاز شما به این مقاله:

1 / 5. 1

سوالات پر تکرار
Arrow Downسوراخ کردن تیغه بینی چقدر درد دارد؟
Arrow Downچرا بعد از پیرسینگ، سوراخ‌ها بوی بدی می‌دهند؟
Arrow Downچگونه پیرسینگ تیغه بینی را تمیز کنیم؟
Arrow Downپیرسینگ سپتوم نشانه چیست؟

مقالات خواندنی دیگر

دیدگاه یا پرسشتان را مطرح کنید

درصورتی که پرسش یا دیدگاه شما به موضوع تخصصی‌ای اشاره دارد، از طریق مشاوره با متخصصان راهنمایی دریافت کنید.

نیاز به مشاوره و راهنمایی دارید؟

کارشناسان ما در سریعترین زمان ممکن پاسخگو و راهنمای شما هستند..

پزشکت دریافت آخرین اخبار پزشکی، تخفیف‌های ویژه بعداً اجازه می دهم
آیکون-پزشکت

نیاز به راهنمایی دارید؟

جهت دریافت راهنمایی رایگان شماره خود را برای کارشناسان پشتیبانی ثبت کنید.

کد تخفیف جهت دریافت مشاوره