علت سستی پاها چیست؟ شایع ترین علل ضعف پا شامل موارد متخلفی میشوند. ضعف پا میتواند به عنوان بخشی از احساس کلی ضعف در بدن و در یک یا هر دو پا ایجاد شود. ضعف واقعی هنگامی رخ میدهد که ماهیچهها قدرت خود را از دست بدهند؛ اما افراد غالباً وفتی عضلات آن ها ضعیف میشود احساس بیمار یا خستگی میکنند. در این موارد عملکرد عضلات به طور واقعی از بین نمیروند.
با اینکه در برخی موارد ضعف پا یک مشکل موقت و گذرا است؛ اما گاهی نیز احتمال دارد این اختلال یک نشانه خطرناک باشد. در این مقاله به شایعترین دلایل ضعف پا میپردازیم و علائم دقیق آن را بررسی میکنیم تا در صورت لزوم بدانید چه زمان باید به پزشک مراجعه کرد.
علائم ضعف پا
شایع ترین علل ضعف پا ممکن است علائم دیگری داشته باشند که بسته به بیماری زمینهای، اختلال یا وضعیت آن متفاوت هستند. علائمی که اغلب باعث ضعف پا میشود، احتمال دارد سیستمهای دیگر بدن را نیز درگیر کند.
ضعف پا ممکن است با علائم دیگری که روی پا تأثیر میگذارند، همراه باشد از جمله:
- فلج
- پیچش
- احساس سوزش
- اسپاسم عضلانی
- قرمزی، گرما یا تورم
- احساس سوزن و سوزن شدن
ضعف پا ممکن است علائم مرتبط با سایر دستگاههای بدن داشته باشد، از جمله:
- سردرد
- کمردرد
- درد بدن
- احساس مریضی به طور کلی
- درد دست، بازو یا انگشت
- از دست دادن هماهنگی عضلات
- سوزن سوزن شدن یا سایر احساسات غیرمعمول در دست یا پا
علت های کلی ضعف پا
ضعف پا نشانه چیست؟ شایع ترین علل ضعف پا در حالت کلی شامل هر نوع آسیب، بیماریهای عصبی عضلانی، سموم یا بیماریهای خطرناک مانند سکته مغزی باشند.
برای داشتن اطلاعات بیشتر درباره علائم و راهکارهای پیشگیری از این بیماری میتوانید مطالب مرتبط را در این مقاله بخوانید: سکته مغزی
بیماریهای ستون فقرات و نخاع
یکی دیگر از شایع ترین علل ضعف پا بیماریهایی است که روی نخاع، ستون فقرات (مهرهها) یا اعصاب خارج شده از نخاع تأثیر میگذارند. همگی این بیماریها میتوانند باعث ضعف پا به همراه درد، سوزش، بیحسی یا احساس سوزن سوزن شدن شوند.

بیش از ۱۰۵ پزشک آنلاین و آماده پاسخگویی
مشاوره آنلاین با بهترین پزشکان و متخصصان ارتوپدی
برخی از شایع ترین علل ضعف پا مربوط به ستون فقرات، عبارتاند از:
- دیسک فتق
- تنگی نخاع
- آرتروز مؤثر بر ستون فقرات
- آسیب نخاعی، آبسه یا تومور
- دژنراسیون ستون فقرات (بیماری دژنراسیون دیسک که به آن اسپوندیلوز نیز گفته میشود)
آسیبدیدگی
آسیبدیدگی استخوانها، عضلات یا مفاصل نیز از جمله شایع ترین علل ضعف پا هستند و لازم است فوراً به آنها رسیدگی شود.
برخی از این آسیب دیدگیها عبارتاند از:
- شکستگی استخوان
- رگ به رگ شدن و یا پیچخوردگی پا
مشکلات عصبی عضلانی
تعدادی از عارضهها که بر روی عضلات یا اعصاب بدن تأثیر میگذارند میتوانند در بروز ضعف پا مؤثر باشند. این عارضهها شامل موارد زیر میشوند:
- فلج مغزی
- مولتیپل اسکلروز
- دیستروفی عضلانی
- Myasthenia gravis
- التهاب شدید و ضعف عضلات
- فروپاشی عضلات (رابومدیولیز)
- اسکلروز جانبی آمیوتروفیک
- سندرم گیلین باره (اختلال عصبی خود ایمنی)
- فیبرومیالژیا و یا بیماری مزمن که باعث درد، سفتی و حساسیت میشود.
برخی سموم و داروها
برخی از سموم و داروهای خاص ممکن است جزو شایع ترین علل ضعف پا باشند و شامل موارد زیر میشوند:
- سم بوتولینوم
- مسمومیت با ارگانوفسفات
- داروهایی مانند استاتین (برای کاهش کلسترول) و کورتیکواستروئیدها
تشخیص علت ضعف پا
اولین قدم جهت تشخیص علت ضعف پاها مراجعه به پزشک است. پزشک برای تشخیص وضعیت شما سؤالات متعددی راجع به ضعف پا میپرسد از جمله:
- آیا علائم دیگری دارید؟
- چه داروهایی مصرف میکنید؟
- آیا اخیراً پای شما آسیب دیده است؟
- در کدام قسمت از پا ضعف ایجاد میشود؟
- چه مدت احساس ضعف در پا را تجربه کردهاید؟
عوارض ضعف پا
از آنجا که علت سست شدن پاها میتواند بیماریهای جدی باشد، عدم پیگیری درمان میتواند منجر به عوارض جدی و آسیب دائمی شود. پس از تشخیص علت اصلی، مهم است که برنامه درمانی خود را دنبال کنید.
شایع ترین علل ضعف پا و عوارض ان در صورت عدم درمان، عبارتاند از:
- فلج
- ضربه مغزی
- ناتوانی در راه رفتن
- درد دائمی یا مزمن
- اختلالات عصبی که باعث درد، بیحسی یا سوزن شدن میشوند.
شایع ترین علل ضعف پا به صورت ناگهانی
ضعف ناگهانی پا میتواند نشانهای از یک مسئله اساسی برای سلامتی باشد و باید در اسرع وقت توسط پزشک ارزیابی شود. در برخی موارد این اختلال ممکن است یک وضعیت پزشکی را نشان دهد که نیاز به مراقبتهای فوری دارد.
بیرون زدگی دیسک
ستون فقرات از یک سری استخوانها (مهرهها) که روی یکدیگر قرار دارند، تشکیل شده است. این استخوانها توسط دیسکها کشیده میشوند. هر دیسک دارای دو بخش یعنی یک قسمت داخلی نرم و ژلهای و یک حلقه بیرونی سخت است. آسیب یا ضعف آنها میتواند باعث شود قسمت داخلی دیسک از طریق حلقه بیرونی بیرون زده شود. این حالت به عنوان بیرونزدگی و یا لغزش دیسک، فتق یا پرولاپس شناخته و باعث درد و ناراحتی میشود.
اگر بیرونزدگی دیسک یکی از اعصاب نخاعی شما را تحت فشار قرار دهد، ممکن است در طول عصب آسیبدیده دچار بیحسی و درد شوید. در موارد شدید ممکن است شما نیاز به عمل جراحی برای از بین بردن یا ترمیم دیسک کشیده شده داشته باشید. بیرون زدگی و یا لغزش دیسک باعث درد در زیر پا میشود.
علائم دیگر لغزش دیسک عبارتاند از:
- ضعف عضلانی
- دردی که هنگام ایستادن یا نشستن بدتر میشود.
- احساس سوزن سوزن شدن یا سوزش در ناحیه آسیبدیده
اگر درد گردن یا کمر در ناحیه بازو یا پا افزایش یافته یا دچار بیحسی، سوزن شدن یا ضعف هستید، به پزشک مراجعه کنید. درمان محافظهکارانه از جمله استراحت به دنبال فیزیوتراپی معمولاً طی چند هفته علائم را تسکین میدهد.
سکته مغزی
از شایع ترین علل ضعف پا میتوان به سکته مغزی اشاره کرد. این وضعیت زمانی رخ میدهد که جریان خون به مغز به دلیل انسداد و یا یک رگ خونی در مغز کاهش یابد. سکته مغزی میتواند باعث بیحسی یا ضعف ناگهانی صورت، بازوها یا پاها شود.
سایر علائم و نشانههای سکته مغزی عبارتاند از:
- سردرگمی ناگهانی
- اختلال در صحبت کردن
- سردرد شدید و ناگهانی
- افتادگی یک طرف صورت یا لبخند ناهموار
درمان سریع برای بهبودی از سکته مغزی بسیار مهم است. درمان فوری میتواند خطر عوارض طولانی مدت را کاهش دهد.
سندرم گیلن باره
یکی دیگر از شایع ترین علل ضعف پا،سندرم گیلن باره است. این سندرم نوعی اختلال خود ایمنی نادر است که در آن سیستم ایمنی بدن به اعصاب شما حمله میکند و باعث ضعف شده که معمولاً از پاها شروع میشود. ضعف میتواند به سرعت انتشار یابد و در نهایت اگر بلافاصله درمان نشود، میتواند تمام بدن را فلج کند.
دیگر علائم احتمالی آن شامل موارد زیر هستند:
- مشکل در حرکات چشم یا صورت
- مشکلات مربوط به کنترل مثانه یا روده
- درد شدید که در شب بدتر میشود
- احساس سوزن سوزن در مچ دست، انگشتان دست، مچ پا و انگشتان پا
علت این بیماری مشخص نیست، اما اغلب در اثر عفونت مانند آنفولانزای معده یا عفونت تنفسی ایجاد میشود.
بیماری اسکلروز متعدد
مولتیپل اسکلروزیس (MS) یک بیماری خود ایمنی سیستم عصبی مرکزی است و جزو شایع ترین علل ضعف پا محسوب میشود. در طول بیماری ام اس، سیستم ایمنی بدن شما به میلین که غلاف محافظ اطراف اعصاب شماست، حمله میکند. این بیماری اغلب در افراد 20 تا 50 ساله تشخیص داده میشود. ام اس میتواند طیف وسیعی از علائم را ایجاد کند که از فردی به فرد دیگر متفاوت است. حالت تهوع و خستگی شایعترین علائم آن هستند. علائم دیگر عبارتاند از:
- لرزش
- درد حاد و مزمن
- اختلالات بینایی
- ضعف عضلانی
- اسپاسم عضلات
- اختلال در راه رفتن
بیماری ام اس یک بیماری مادام العمر است که میتواند شامل دورههایی از بازگشت علائم باشد و به دنبال آن دورههای بهبودی به وجود میآیند یا میتواند پیشرفت کند. درمانهای MS مانند دارو و فیزیوتراپی به فرد کمک میکنند تا قدرت در پاها را بازیابی کرده و پیشروی بیماری را کندتر کند.
سیاتیک
سیاتیک که یکی از شایع ترین علل ضعف پا است، در اثر عصب منقبض شده در قسمت تحتانی کمر ایجاد میشود. سیاتیک دردی است که در امتداد عصب سیاتیک به وجود میآید. این درد معمولا یک طرف بدن شما را تحت تأثیر قرار میدهد و میتواند از یک درد شدید تا درد همراه سوزش شدید متغیر باشد و با نشتن طولانی مدت بدتر شود.
ممکن است بیمار حتی دچار بی حسی و ضعف پا شود. سیاتیک خفیف معمولاً با استراحت و اقداماتی مانند حرکات کششی برطرف میشود. اگر درد شما بیش از یک هفته ادامه دارد یا شدید است، به پزشک مراجعه کنید. اگر دردهای ناگهانی و شدید در ناحیه تحتانی کمر یا پا را همراه با ضعف عضلانی یا بیحسی یا مشکل در کنترل مثانه یا روده خود مشاهده کردید، میتواند نشاندهنده سندرم cauda equina باشد.
نوروپاتی محیطی
نوروپاتی محیطی آسیب عصبی به سیستم عصبی محیطی بدن است که اعصاب سیستم عصبی مرکزی را به بقیه بدن متصل میکند. این بیماری از جمله شایع ترین علل ضعف پا است و میتواند در اثر آسیب، عفونت و تعدادی از بیماریها از جمله دیابت، نوروپاتی دیابتی و کم کاری تیروئید ایجاد شود. این بیماری اغلب علت ضعف پا در شب است.
علائم معمولاً با بیحسی یا سوزن سوزن شدن در دست و پاها شروع میشود، اما میتواند در قسمتهای دیگر بدن انتشار یابد. علائم دیگر آن عبارتاند از:
- ضعف
- دردی مانند برق
- اختلال در راه رفتن
- درد که در شب بدتر میشود
- احساس سوزش یا سرما در پا
درمان به علت آسیب عصبی بستگی دارد و ممکن است با درمان یک بیماری زمینهای شروع شود. داروهای تجویزی و روشهای درمانی مختلفی برای درمان این بیماری در دسترس هستند.
بیماری پارکینسون
بیماری پارکینسون نیز یکی از شایع ترین علل ضعف پا شناخته میشود. این بیماری، نوعی اختلال عصبی است که بر ناحیهای از مغز موسوم به ماده (substra nigra) تأثیر میگذارد. علائم این بیماری به تدریج در طی سالهای متمادی انتشار مییابد و مشکلات حرکتی معمولاً اولین علائم آن هستند.
سایر علائم بیماری پارکینسون شامل موارد زیر میشوند:
- لرزیدن
- تغییر صدا
- سفتی اندام
- حرکت آهسته (برادیکینزیا)
- مشکلات در تعادل یا راه رفتن
درمان بیماری پارکینسون شامل ترکیبی از تغییرات در شیوه زندگی، داروها و روشهای درمانی است. داروها و فیزیوتراپی میتوانند به ضعف عضلات ناشی از بیماری پارکینسون کمک کنند.
میاستنی گراویس
Myasthenia gravis)MG) یک اختلال عصبی عضلانی و از شایع ترین علل ضعف پا است که باعث ضعف در عضلات اسکلتی ارادی میشود. این بیماری میتواند در هر سنی ایجاد شود؛ اما در خانمهای زیر 40 سال و مردان بالای 60 سال رایج است.
علائم ممکن است شامل موارد زیر باشند:
- دوبینی
- افتادگی پلکها
- اختلال در صحبت کردن
- اختلال در بلعیدن یا جویدن
- ضعف عضلات در بازوها، دستها، پاها
هیچ درمانی برای MG وجود ندارد، اما درمان زودهنگام میتواند پیشرفت بیماری را محدود کرده و به بهبود ضعف عضلات کمک کند. درمان معمولاً ترکیبی از تغییرات سبک زندگی، داروها و بعضی اوقات جراحی است.
ضایعه نخاعی یا تومور
ضایعه نخاعی یا تومور رشد غیرطبیعی بافت درون نخاع یا ستون مهره یا اطراف آن است. تومورهای ستون فقرات میتوانند سرطانی یا غیر سرطانی باشند و در ستون فقرات یا محل دیگری پخش شوند. کمردرد که در شب بدتر است یا با فعالیت افزایش مییابد، شایع ترین علامت آن است که از اصلیترین و شایع ترین علل ضعف پا محسوب میشوند.
اگر تومور روی عصب فشار وارد کند، میتواند باعث بیحسی یا ضعف در بازوها، پاها یا قفسه سینه شود. درمان بستگی به نوع و محل ضایعه یا تومور و سرطان یا غیر سرطانی بودن آن دارد. جراحی برای برداشتن تومور یا پرتودرمانی یا شیمی درمانی برای کوچک کردن تومور معمولاً ممکن است ضعف پا را برطرف کنند.
اسکلروز جانبی آمیوتروفیک جانبی
(ALS) به عنوان بیماری لو گریگ نیز شناخته میشود و از شایع ترین علل ضعف پا به شما میرود. این عارضه یک بیماری عصبی پیشرونده است که به سلولهای عصبی آسیب میزند و اغلب با پیچ خوردگی عضلات و ضعف در پاها شروع میشود.
سایر علائم اولیه عبارتاند از:
- لکنت زبان
- اختلال در بلع
- مشکل در بالا نگه داشتن سر خود
- اختلال در راه رفتن یا انجام کارهای روزمره
در حال حاضر درمانی برای ALS وجود ندارد، اما درمانهایی هستند که میتوانند به کنترل علائم و عوارض و بهبود کیفیت زندگی کمک کند.
نوروپاتی سمی
نوروپاتی سمی آسیب عصبی ناشی از مواد سمی مانند شویندههای شیمیایی، حشرهکشها و سموم دفع آفات و سرب است. نوشیدن زیاد الکل نیز میتواند باعث بروز آن شود که به آن نوروپاتی الکلی گفته میشود. نوروپاتی سمی روی اعصاب بازوها و دستها یا پاها تأثیر میگذارد و باعث درد عصبی، بیحسی یا سوزن سوزن شدن و ضعف میشود که میتواند منجر به اختلال در عملکرد اندامها شود. درمان آن شامل داروهایی برای تسکین درد عصبی و محدود کردن سموم تحریککننده است.
با پزشکت فردای بهتری بسازید!
تیم متخصص و باتجربه ما همیشه آماده است تا در سریعترین زمان ممکن بهترین خدمات پزشکی را به صورت تماس تصویری، تلفنی و متنی در اختیار شما قرار دهد. در هر ساعتی از شبانهروز میتوانید با ما تماس بگیرید و به بیش از شش هزار پزشک مجرب از سراسر ایران دسترسی داشته باشید!
32 پاسخ
سلام
دستتان درد نکند بسیار اطلاعات مفید و گویا با کلیه جزئیات وسخاوتمندانه بود که هم درد را وهم درمان را توضیح داده بودید
خداوند اجرتان دهد
سپاسگزارم
سلام و سپاس فروان اگر لطف کنید سایت پزشکت را به کسانی که دوستشان دارید معرفی بفرمایید.
سلام وقت بخیر 37 ساله و مادر3فرزند هستم چند سال میشه که به وسیله پاهام توانایی بلند شدن از زمین رو ندارم و حتما باید به حالت چمپاته و با کمک دستهام یا تکیه گاههی دیگه از زمین بلند شم تا حالا به خاطر این موضوع دکتر نرفتم باید به جه متخصصی مراجعه کنم
سلام این علامت دلایل متفاوتی دارد که شایعترین آن مشکلات استخوان و مفاصل می باشد بهتر از ارتوپد مشاوره بگیرید.
سلام
شاید بیماری میوپاتی داری
سلام مطالب مفید بود فقط در انتها اگر اسامی پزشکانی که مربوط به این بیماری رو معرفی میکردید خیلی بهتر بود الان من نمیدونم دنبال چه متخصصی بگردم
سلام پیشنهادتان عالی است بزودی اجرایی می شود.
سلام آقای دکتر ببخشید من یه 1ماهی میشه پاهام ضعف میره رفتم دکتر آزمایش چکاپ کامل دادم گفته خوبه ولی هنوز هم دچار ضعف دارم ممنون میشم کمکم کنید
سلام برای اطمینان خاطر و رفع مشکل از مشاوره تلفنی متخصص داخلی کمک بگیرید.
سلام اگر راه کار های مقاله مشکلتون را رفع نکرد، از متخصص داخلی تلفنی مشاوره بکیرید.
سلام لطفا برای بیماریMG وAls بفرمایید چه پزشکی مراجعه کنم؟احساس میکنم پدرم این مشکلات رو دارند و هرجارفته خوب نشده
واقعا توضیحاتتون عالی بود
سلام
وقت بخیر
۳۹ ساله مرد
الان حدود ۳۰ سالی هست که پادرد و ضعف شدید درهر دو ماهیچه پا دارم هر روز و هر شب
از نظر آزمایش خون و نوار عضله و ام آر آی و بن اسکن ایرادی نداشتم
ولی دیگه این درد خسته کننده شده و روی زندگی روزمره من تاثیر بدی گذاشته است.
علائم (بعداز ایستادن در جای ثابت روی سطح پاهایم شروع به خارش و سوزش میکنه و کمرم درد میگیره و عضلات کمرم سفت میشه ولی اگر راه برم و دراز بکشم هیچ دردی ن در پاها و ن در کمر دارم .ضعف ودرد در ماهیچه پاها از صبح که بیدار میشم تا وقت خواب شب هست.زمان دراز کشیدن کف پاهام داغ میشه،اگر با تجویز دکتر شربت اوپیوم نخورم اصلن از پادرد نه میتونم بشینم نه میتونم کار کنم و نه میتونم بخوابم چونکه شبها پرش عضلات پاها ودرد شدید میاد سراغم و همیشه باید پاهامو تکان بدم.)
از جمله داروهای که مصرف میکردم:گاباپنتین ، پرامی پکسول و خیلی داروهای ضد درد وافسردگی دیگه ای که اوایل خوب بود ولی بعد دیگه اثری نداشتن
حال با این همه تفاسیر به نظر شما راه درمان جدید و یا درمانی که با تجربه شما بدست اومده باشه برای من وجود داره!؟
چونکه واقعن دیگه از این زندگی خسته شدم?
سلام با متخصص روانپزشکی مشاوره فرمایید.
باز هم سلام
پیش دکتر روانپزشک چند سالی هست که میرم
بهم گفته تا آخر عمر باید شربت اوپیوم مصرف کنم
آیا چنین چیزی ممکنه !؟?
یعنی تو این دوره با پیشرفت تکنولوژی و علم و دانش دیگه هیچ امیدی به درمانم نیست
و باید اعتیاد به اوپیوم داشته باشم!!!؟
سلام روشهایی برای سم زدایی وجود دارد و نیاز به مصرف دایمی شربت اپیوم نیست.
با سلام
من تقریبا در هر ماه یک الی دو بار دچار ضعف در یک پا همراه با درد میشم و از ناحیه ران تا کف پا درد ادامه داره و حسابی کلافم میکنه درد در هر موقع روز که شروع بشه تا شب موقع خواب ادامه داره اما روز بعد هیچ دردی ندارم میخواستم بدونم عادی هست یا اینکه باید به پزشک مراجعه کنم؟
سلام بنظر مشکل خاصی ندارید با نرمش برطرف میشود.
سلام.من چندوقتی هست دچار مشکلات عصبی هستم و خواب کافی ومناسب ندارم
حالا چندشبی هست از ساعت دو نیمه شب در هر دوپا از زانو ب پایین احساس سبکی در عضله های پا رو دارم و حس بسیار ازاردهنده ای هست.دلم میخواد محکم عضلاتم رو بادست فشار بدم.آیا این مشکل جدی هست؟
سلام جهت اطمینان خاطر و رفع مشکل از روانپزشک مشاوره تلفنی بگیرید.
سلام من ۱۳ سالمه.
من وقتی که عصبی میشم در دست و پای چپم احساس ضعف میکنم.
البته چند بار در خواب هم این حالت رو داشتم که دست پای چپم حالت گز گز شده بود
در صورتی که من اصلا بد نخوابیده بودم.
و یکبارم پای چپم وقتی از خواب بیدار شده بودم کاملا ناتوان بود و طوری بود که وقتی که میخواستم راه برم پام خالی میکرد.
ایا باید به پزشک مراجعه کنم؟
درودوسپاس ازاینکه کنارمردم هستید. حدودیک ماه است که درابتدافقط کف هردوپاخصوصادرشب هاگرم وداغ میشدوالان 10روزه که ازلگن به پایین احساس خستگی وضعف وکشیدگی درعضلات هردوپاخصوصادرنزدیکی های بلندشدن ازخواب شب دارم ضمناگهگاهی کف پاهارادرآب سردقرارمیدم وکمی آرامش میگیرم وامگاومکملهای ویتامین نیزاستفاده میکنم. سپاس ازجنابعالی که حرمت گذاشتیدوخواندید
نزدیک به دوهفته هست که سوزن سوزن شدن پاها یا مور مور یا گزگز بدون درد دارم،در ازمایش خون، اهن من، 43،هست در صمن تیرویید پرکار هم دارم، بقیه ازمایشها نرمال بودن، فقط کراتینین من هم پایین هست، در دوران پاندمی فعالیتم کم شد و بیشتر مینشیتم.. علت چیه..
سلام هفتاد سالمه مدت ۹ ماه میشود به مرور زمان پاهام ضعیف و لاغر شده و مدت پنج دقیقه وقتی راه میرم پام بی حس میشه نمیتونم راه برم ام آر آی کمر هم کردم هیچ مشکلی تو کمرم نیست لطفا مشوره بدهید ممنون.
سلام دوست عزیز. میتونید با کلیک رو لینک https://web.pezeshket.com/public/advisers?skill=26&skill=25&custom=site-comment همین الان با پزشکان انلاینمون در ارتباط باشید تا راهنمایی های لازم صورت بگیره. باتشکر
سلام
هژده ساله هستم. افسردگی دارم و درد گاها در یک طرف سر دارم. دو شب است که از ناراحتی زیاد هر دوپایم کار نمیده. روزانه بهتر میشه. مشکل من چیه؟
باسلام
ممنون از اطلاعات خوبتون
من مدتیه که شبها ناحیه کمر و پاهام دچار ضعف میشه یعنی جوری که فکر میکنی استخونات حالت خارش دارن و نتونی کاری کنی و فقط با گذاشتن جسم سنگین روی پاهام یا راه رفتن پسرم رو اون ناحیه آروم میشه.به نظرتون مشکلم چیه و باید چکار کنم.ممنون
با سلام خدمت آقای دکتر ،ببخشیید مدتیه بعد یه ناراحتی و گریه کردن پاهام دچار ضعف میشن و در راه رفتن دچار مشکل میشه ،ممنون میشم بفرمایید دلیل چیه
سلام با توجه به شرح حال شما احتمالا علت آن استرس می باشد لطفا به روانپزشک و یا روانشناس مراجعه نمایید.
سلام من مرد 46 ساله مدت 4ماه هست که عضلات پای راستم اززیرزانوم کشیده میشه وسفت میشه وقتی مدتی راه برم یا وایسم وقتی بشینم به سختی پام جمع میشه ودرد میگیره وکشیده میشه آیا درمان داره
با سلام و احترام. دوست عزیز شما میتوانید با استفاده از لینک https://web.pezeshket.com/public/advisers?skill=26&custom=site-comment
از متخصص ارتوپد جهت بررسی و درمان مشاوره دریافت نمایید با تشکر
سلام بابا من ۷۰ سال سن دارد مدت هفت ماه میشود وقتی پیاده میرود بعد از پنج دقیقه پاهش سست و بی حس میشود و مدت سه ماه میشود پاه چپ از پاه راست لاغر شده است دیسک هم ندارد میشه برام مشوره بدی تشکر
با سلام و احترام. شما می توانید از متخصص ستون فقرات دریافت مشاوره داشته باشید. با تشکر