لوگو پزشکت

رادیو پزشکت

روز دانش آموز - پزشکت

فواید چغندر و عوارض مصرف آن

چغندر || پزشکت
فهرست مطالب

فواید سلامتی چغندر به طور گسترده ای مورد تحقیق قرار گرفته است. چغندر به شلغم خونی نیز معروف است و حاوی بسیاری از مواد مغذی ضروری است. آنها ممکن است سطح فشار خون را کاهش دهند، انرژی را افزایش و التهاب را کاهش دهند. حتی حاوی مقدار زیادی

ویتامین K (مفید برای لخته شدن خون) و کلسیم (مناسب برای استخوان ها و دندان های قوی) و سرشار از فیبر غذایی هستند و ممکن است باعث کاهش وزن شوند. با این حال، تحقیقات هنوز همه این موارد را تایید نکرده است.

علاوه بر این، برخی از کارشناسان معتقدند که مصرف آب آن ممکن است توانایی بدن شما را در جذب مواد مغذی بهبود بخشد. اما با این حال مصرف بیش از حد آن می تواند با بروز برخی عوارض احتمالی همراه باشد. برهمین اساس ما سعی کرده ایم در این مقاله از پزشکت، فواید چغندر و عوارض آن را مورد بررسی قرار دهیم تا با اطلاع دقیق از آنها بتوانید با مصرف صحیح از فواید سلامتی آن بهره مند شوید.

فواید چغندر برای سلامتی

از چغندر به عنوان یکی از مفید ترین سبزیجات یاد می شود. این قسمت ریشه گیاه چغندر است. این یکی از گونه های متعدد از جنس بتا ولگاریس است که همه آنها بیشتر به دلیل ریشه های خوراکی و برگ هایشان رشد می کنند. چغندر علاوه بر مصرف خوراکی، به عنوان گیاه دارویی و رنگدانه خوراکی نیز استفاده می شود.

درست از قرون وسطی، چغندر نه تنها به عنوان غذا، بلکه به عنوان درمان بسیاری از بیماری ها و درمان کم خونی در خانواده های هندی مورد استفاده قرار گرفته است. از طرفی برخی از مهمترین فواید چغندر برای سلامتی، عبارتند از:

کاهش علائم پیری زودرس از فواید چغندر

سبزی چغندر حاوی ویتامین A و کاروتنوئید است و همچنین دارای مقدار مناسبی از لوتئین، یکی دیگر از آنتی اکسیدان های قوی هستند. همه این ترکیبات با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و می توانند در محافظت از نور پوست انسان نقش داشته باشند. با این حال، هیچ تحقیق مستقیمی در مورد به تعویق انداختن علائم پیری چغندر وجود ندارد . طبق یک مطالعه چینی، ملاس چغندرقند دارای خواص آنتی اکسیدانی عالی است. محتویات فنلی ملاس چغندرقند خواص ضد پیری را نشان می دهد.

سلامت پوست || پزشکتخواص چغندر و بهبود سلامت پوست

 شاید تعجب کنید که خوردن چغندر از سرطان پوست جلوگیری می کند. همچنین چغندر حاوی ویتامین A است که غشاهای مخاطی را سالم نگه می دارد و سلامت پوست را بهبود می بخشد. ویتامین A همچنین از جایگزینی روزانه سلول های پوست پشتیبانی می کند.برخی معتقدند که چغندر ممکن است به تصفیه خون نیز کمک کرده و سلامت پوست را تقویت کند، اگرچه تحقیقات بیشتری برای اثبات همه این موارد باید صورت بگیرد.

چغندر همچنین منبع خوبی از ویتامین C است. بررسی ها نشان می دهد که فیبروبلاست های پوست برای سنتز کلاژن به ویتامین C نیاز دارند. ویتامین C همچنین از پوست در برابر اثرات مضر اشعه ماوراء بنفش محافظت می کند. سطوح کافی ویتامین C نیز تشکیل اسکارهای برجسته را به حداقل می رساند.

مصرف چغندر در بارداری

چغندر همچنین سرشار از اسید فولیک است که دلیل خوبی برای مادران باردار برای گنجاندن آن در رژیم غذایی خود است. اسید فولیک از بروز نقص لوله عصبی در نوزادان پیشگیری می کند.

فواید چغندر و کاهش فشار خون

مطالعه ای که در دانشگاه کوئین مری لندن انجام شد، نشان داده است که مصرف آب چغندر فشار خون را در عرض چهار هفته کاهش می دهد. به گفته کارشناسان، این به دلیل وجود نیترات است که بدن آنها را به اکسید نیتریک تبدیل می کند. در این فرآیند، رگ های خونی منبسط می شوند.

همچنین مصرف منظم آب چغندر می تواند اثرات خوب را طولانی تر کند. اگر شب ها هنگام تماشای سریال تلویزیونی مورد علاقه خود به این فکر می کنید که چه میان وعده ای بخورید، اکنون می دانید که مصرف آب چغندر می تواند یکی از گزینه های احتمالی باشند. مصرف 250 میلی لیتر آب چغندر در روز می تواند اثرات کاهش فشار خون بهتری نسبت به آب ساده حاوی نیترات داشته باشد. همچنین به نظر می سد که مصرف آب میوه ممکن است اثرات بهتری نسبت به اکثر داروهای ضد فشار خون داشته باشد، اگرچه اطلاعات در این زمینه کافی نیست. قبل از استفاده از آبمیوه برای درمان فشار خون با پزشک خود مشورت کنید.

مطالعه دیگری که توسط دانشگاه نیوکاسل لندن انجام شد، نشان داده است که مصرف نیترات معدنی و مکمل آب چغندر به کاهش فشار خون کمک می کند. حتی مصرف آن ممکن است برای افراد در معرض خطر بیماری قلبی عروقی مفید باشد. برای درک بیشتر این مکانیسم به مطالعات طولانی مدت بیشتری نیاز است.

مفید برای سلامت قلب

نیترات موجود در چغندر باعث کاهش فشار خون می شود. آنها ممکن است خطر بیماری قلبی و سکته را کاهش دهند. طبق یک مطالعه، فقط یک هفته مصرف منظم آب چغندر می تواند استقامت و فشار خون را در افراد مسن در معرض خطر نارسایی قلبی بهبود بخشد. یک بررسی دیگر نشان داده است که مصرف آب چغندر از انفارکتوس میوکارد (انسداد خون رسانی به بافت قلب) جلوگیری می کند.

چغندر و خاصیت ضد سرطانی آن

عصاره چغندر ممکن است پتانسیل پیشگیری از سرطان سینه و پروستات را داشته باشد. این خاصیت چغندر را می توان به وجود بتانین (شکل بتالین) در چغندر نسبت داد. برای اثبات این مزیت چغندر به مطالعات بیشتری نیاز است. مطالعه دیگری که در دانشگاه هوارد واشنگتن انجام شد، نشان داد که مصرف چغندر از سرطان ریه و پوست پیشگیری می کند.

آب چغندر، زمانی که همراه با عصاره هویج مصرف شود، به درمان سرطان خون کمک می کند. مطالعات متعددی از خواص ضد سرطانی و شیمیایی چغندر حمایت کرده است. در یک مطالعه فرانسوی دیگر، بتانین به طور قابل توجهی تکثیر سلول های سرطانی را کاهش می دهد.

تقویت سلامت کبد از فواید چغندر

وجود کلسیم، بتائین، ویتامین های گروه B، آهن و آنتی اکسیدان ها، چغندر را جزو بهترین غذاهای کبد نگه می دارد. چغندر حاوی پکتین است، فیبری که به از بین بردن سموم کمک می کند. می تواند سمومی را که از کبد خارج شده اند را به طور کامل از بدن دفع کند. کبد همچنین حاوی روی و مس است که هر دو می توانند از سلول های کبد در برابر استرس اکسیداتیو محافظت کنند. برخی بر این باورند که چغندر همچنین ممکن است صفرا را رقیق کند و به آن اجازه دهد به راحتی از طریق کبد و روده کوچک جریان یابد که ممکن است سلامت کبد را بهبود بخشد. تحقیقات در این زمینه محدود است.

افزایش سطح انرژی

مطالعات نشان داده اند که مصرف چغندر ماهیچه ها را در مصرف سوخت کارآمدتر می کند و در نتیجه استقامت را افزایش می دهد. یکی از این تحقیقات شامل مردان 19 تا 38 ساله بود که با دوچرخه های ورزشی دوچرخه سواری می کردند. مصرف حدود نیم لیتر آب چغندر در روز به آنها این امکان را می دهد که 16 درصد بیشتر چرخه خود را بدون خستگی انجام دهند.

طبق یک مطالعه دیگر، خوردن چغندر به دوندگان برتری متوسطی نسبت به سایرین داد که به طور متوسط 41 ثانیه در یک دویدن 5 هزار نفری بود. دلیل آن توانایی چغندر در افزایش ظرفیت حمل اکسیژن خون است. همچنین میزان اکسیژن مورد نیاز عضلات برای عملکرد بهینه را کاهش می دهد.

مطالعه دیگری نشان داد که چغندر عملکرد ورزشکاران زن در سطح بین المللی کایاک را افزایش می دهد. ورزشکاران دو ساعت قبل از آزمایش دو واکسن 70 میلی لیتری چغندر دریافت کرده بودند و متوجه تغییر شده بودند.

همچنین مشخص شده است که چغندر هزینه اکسیژن ورزش را کاهش می دهد. در آزمایش‌هایی که روی موش‌های ورزشکار انجام شد، مشخص شد که مکمل‌های آب چغندر باعث افزایش جریان خون در اندام‌ها می‌شود. این سبزی همچنین ممکن است عملکرد ورزش را در افراد مبتلا به بیماری شریان محیطی بهبود بخشد.

این نظریه وجود دارد که نیترات‌های موجود در چغندر ممکن است به بهبود جریان خون، سیگنال‌دهی سلولی و هورمون‌ها کمک کند. اینها همچنین ممکن است به افزایش سطح انرژی کمک کنند. با این حال، تحقیقات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.

کاهش التهاب در بدن

طبق یک بررسی صورت گرفته مصرف چغندر، به ویژه به شکل آب میوه، در درمان التهاب موثر بود. مطالعه دیگری در مصر نشان داد که عصاره چغندر می تواند التهاب کلیه ها را درمان کند. به نظر می رسد خاصیت ضد التهابی چغندر به فولات، فیبر و بتالین در آن مربوط می شود.

سلامت مغز || پزشکتفواید چغندر و بهبود سلامت مغز

چغندر برای بهبود نوروپلاستیسیته مغز با بهبود اکسیژن رسانی به قشر جسمی حرکتی – ناحیه مغزی که معمولاً در مراحل اولیه زوال عقل تحت تاثیر قرار می گیرد، شناخته شده است. مصرف مکمل آب چغندر (علاوه بر ورزش) در سالمندان مبتلا به فشار خون نشان داده است، ارتباط مغزی آنها شبیه به افراد بالغ جوان تر می شود.

نیترات موجود در چغندر در بدن ما به اکسید نیتریک تبدیل می شود. این اکسید نیتریک به سلول های مغز اجازه می دهد تا با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و در نتیجه سلامت مغز را افزایش دهند. نیترات ها همچنین جریان خون به مغز را بهبود می بخشد.

همچنین مشخص شده است که آب چغندر از آلزایمر پیشگیری می کند. طبق برخی مطالعات، کسانی که آب چغندر می‌نوشیدند مغز سالم‌تری داشتند و عملکرد شناختی آنها بهبود می‌یابد. بر اساس مطالعه دیگری در بریتانیا، نیترات رژیم غذایی می تواند جریان خون مغزی را بهبود بخشد و در نتیجه عملکرد مغز را افزایش دهد.

فواید چغندر و کنترل سطح قند خون

خاصیت کنترل کنندگی سطح قند خون در چغندر بیشتر به چغندرقند مربوط می شود. طبق یک مطالعه ایسلندی، فیبر چغندر قند می تواند قند خون را کاهش دهد. طبق یک مطالعه در بریتانیا، مصرف آب چغندر باعث سرکوب قند خون پس از غذا شد.

خواص چغندر و کمک به هضم بهتر

فواید مصرف منظم چغندر یا محصولات چغندر برای بهبود هضم و کیفیت خون کاملا مشخص شده است. برخی شواهد حکایتی نشان می دهد که چغندر سفید همچنین می تواند انسدادهای کبد و طحال را باز کند، اما تحقیقات در این زمینه محدود است. چغندر قرمز ممکن است در درمان بیماری های مربوط به دستگاه گوارش و خون مفید باشد.

در واقع، چغندر قرمز از نظر سلامت دستگاه گوارشی جایگاه برجسته ای در تاریخ دارد. اعتقاد بر این است که رومی ها از چغندر برای درمان یبوست و سایر بیماری های مرتبط استفاده می کردند.

از آنجایی که چغندر سرشار از فیبر است، ممکن است به درمان دیورتیکولیت کمک کند. بررسی ها نشان داده است جمعیت هایی که مقادیر زیادی فیبر مصرف می کنند، شیوع کمتری از دیورتیکولیت دارند. فیبر همچنین به اجابت مزاج منظم کمک می کند و سلامت کلی دستگاه گوارش را افزایش می دهد.

فواید چغندر و کاهش سطح کلسترول بد

در یک بررسی صورت گرفته بر روی حیوانات، موش های تغذیه شده با عصاره چغندر شاهد کاهش سطح کلسترول کل و افزایش کلسترول خوب را نشان دادند. اگرچه تحقیقات بیشتری در این زمینه باید بیشتر صورت بگیرد اما نویسندگان مطالعه معتقدند که فیتونوترینت‌های موجود در چغندر می‌توانند این خواص مفید را داشته باشند. چغندر نیز یکی از معدود غذاهایی است که کالری کمی دارد و کلسترول آن صفر است.

خواص چغندر و درمان کم خونی

می دانیم که کمبود آهن باعث کم خونی می شود. مشخص شده است که چغندر سرشار از آهن است و جذب آهن از چغندر بهتر از چند سبزی دیگر است. فولات موجود در چغندر همچنین ممکن است به درمان کم خونی کمک کند.

خواص چغندر و بهبود سلامت جنسی

به نظر می رسد چغندر از زمان رومیان به عنوان یک داروی تقویت کننده جنسی استفاده می شده است. چغندر حاوی مقادیر خوبی بور است که به طور مستقیم با تولید هورمون های جنسی ارتباط دارد. حتی مصرف چغندر خاصیت آرامش بخشی دارد. بتائین موجود در چغندر ذهن را آرام می سازد و تریپتوفان به شادی کمک می کند که هر دو می توانند به شما کمک کنند خلق و خوی بهتری داشته باشید.

طبق یک بررسی دیگر، آب چغندر همچنین می تواند به درمان ضعف جنسی کمک کند.

خواص چغندر و جلوگیری از آب مروارید

چغندر (به خصوص سبزی چغندر) سرشار از بتاکاروتن است که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به آب مروارید کمک کند. آنها همچنین در پیشگیری از بروز دژنراسیون ماکولا وابسته به سن موثر شناخته می شود.

خواص چغندر و افزایش سطح آنتی اکسیدان ها

این خاصیت و فواید سلامتی چغندر را می توان به وجود پلی فنول ها و بتالین ها نسبت داد. آنها ترکیباتی هستند در چغندر که خواص آنتی اکسیدانی آن را ارائه می دهند. طبق یک مطالعه، رنگدانه بتالین در چغندر دارای خواص ضد التهابی قوی است. این خواص به درمان استرس اکسیداتیو و بهبود شناخت کمک می کند. آنتی اکسیدان هایی که در چغندر (و سبزی های آن) فراوان هستند، ممکن است وضعیت آنتی اکسیدانی بدن را بهبود بخشند.

فواید چغندر و پیشگیری از پوکی استخوان

همانطور که گفتیم نیترات‌های موجود در چغندر در بدن به اکسید نیتریک تبدیل می‌شوند. یک مطالعه ژاپنی بیان می کند که اکسید نیتریک می تواند به پیشگیری از برخی بیماری های مرتبط با سبک زندگی، از جمله پوکی استخوان کمک کند.

یکی دیگر از دلایل مفید بودن چغندر برای درمان پوکی استخوان وجود سیلیس است. این ماده معدنی مورد نیاز بدن برای استفاده موثر از کلسیم است. خوردن یک لیوان آب چغندر در روز می تواند از پوکی استخوان و سایر بیماری های مرتبط (مانند بیماری استخوان شکننده) جلوگیری کند.

طبق مطالعات، مکمل های بتائین به کاهش سطح هموسیستئین در بدن کمک می کنند. تجمع بیش از حد هموسیستئین می تواند خطر ابتلا به پوکی استخوان را به خصوص در بزرگسالان جوان تر افزایش دهد.

آب چغندر || پزشکتخواص تغذیه چغندر

چغندر حاوی مقداری کلسیم است و برخی معتقدند ممکن است به تقویت استخوان ها و دندان ها نیز کمک کند. چغندر سبزیجات قدرتمندی است که سزاوار جایگاهی در رژیم غذایی روزانه شماست.

یک فنجان چغندر (136 گرم) دارای 58 کالری است. همچنین حاوی 13 گرم کربوهیدرات، 2 گرم پروتئین و 4 گرم فیبر است. در زیر سایر مواد مغذی موجود در چغندر:

  • 22 میلی گرم کلسیم
  • 1 میلی گرم آهن
  • 31 میلی گرم منیزیم
  • 54 میلی گرم فسفر
  • 442 میلی گرم پتاسیم
  • 47 میلی گرم روی
  • 44 میلی گرم منگنز
  • 6 میلی گرم ویتامین C
  • 175 میلی گرم بتائین
  • 148 میکروگرم فولات

انتخاب چغندر سالم

تنها راه برای لذت بردن از خوبی این مواد مغذی، چیدن چغندر مناسب و انتخاب بهترین نوع آن است. فقط آن چغندرهایی را انتخاب کنید که کوچک و سفت هستند و رنگ مارونی تیره دارند. آنها همچنین باید دارای پوست بدون لک و برگ های روشن باشند (بدون هیچ نشانه ای از پژمردگی و همچنین می توانند مرطوب باشند).

به دنبال ریشه های سفت و محکم باشید. این بدان معنی است که چغندرها تازه هستند زیرا به تازگی کنده شده اند. از چغندر دارای فلس یا لکه اجتناب کنید. ریشه اصلی باید متصل شود. اگر چغندر بزرگ است و ریشه مو دارد، آن را کنار بگذارید.

به محض اینکه به خانه رسیدید، برگ ها را از ریشه کوتاه کنید. در غیر این صورت، برگ ها رطوبت را از ریشه می گیرند. همچنین دم را کوتاه نکنید. برگ ها را به طور جداگانه در یک کیسه پلاستیکی نگهداری کنید و ظرف دو روز از آنها استفاده کنید.

شما می توانید چغندر را مانند هر سبزی دیگر در یخچال در یک کیسه پلاستیکی در بسته نگهداری کنید. انجام این کار می تواند آنها را حداقل 7 تا 10 روز در یخچال تازه نگه دارد. چغندر پخته یا کنسرو شده را نیز می توان تا یک هفته در یخچال نگهداری کرد.

سوالات متداول

چه مقدار چغندر در روز بخوریم؟

اگرچه دوز مشخصی برای مصرف چغندر وجود ندارد، اما به طور کلی دوز مصرفی آن بر اساس محتوای نیترات آن توصیه می شود. مقدار ایده آل نیترات 6.4 تا 12.8 میلی گرم نیترات برای هر 1 کیلوگرم چغندر است.

در غیر این صورت، روش خاصی برای تشخیص و تعیین دوز آن وجود ندارد. برای تشخیص دوز مشخص آن می توانید یک وعده (1 فنجان، که برابر با 136 گرم) چغندر در روز را مصرف کنید. در مورد آب چغندر، مقدار مصرف حدود 200 تا 250 میلی لیتر در روز است.

آب چغندر یا چغندر پخته کدام یک را انتخاب کنیم؟

بتالین ها و سایر مواد مغذی معمولاً در فرآیند پخت از بین می روند. برای همین مصرف آب آن بهتر است. اما چغندر پخته شده معمولاً حاوی فیبر بیشتری نسبت به آب چغندر است. زیرا بیشتر فیبر در فرآیند آب‌گیری فیلتر می‌شود. بهترین راه برای انجام این کار، خوردن آب چغندر با تفاله آن است.

عوارض مصرف چغندر چیست؟

چغندر و سبزی چغندر سرشار از اگزالات هستند و طبق تحقیقات، چنین غذاهایی می توانند جذب کلسیم را کاهش دهند. مصرف مقادیر زیاد اگزالات نیز می تواند باعث ایجاد سنگ کلیه شود. ویتامین K می تواند با وارفارین، یک داروی ضد انعقاد تداخل داشته باشد. اگرچه مقدار ویتامین K در چغندر آنقدر زیاد نیست که با وارفارین تداخل داشته باشد، اما در مورد سبزی چغندر اینطور نیست زیرا دارای ویتامین K بالایی هستند.

چغندر چقدر کالری دارد؟ A100 گرم چغندر حاوی 43 کالری است. آنها همچنین به طور طبیعی شیرین هستند و می توانید شکر موجود در غذاهای خود را با تراشه چغندر جایگزین کنید. این ممکن است به اهداف کاهش وزن شما کمک کند، اگرچه هیچ تحقیقی هم برای اثبات آن وجود ندارد.

آیا چغندر برای نوزادان مفید است؟

آره. بهترین زمان برای معرفی چغندر به کودک زمانی است که او 8 تا 10 ماهه است. اگر در مورد نیترات ها نگران هستید، می توانید چغندرها را بجوشانید یا بخارپز کنید. مصرف چغندر را تا یک سالگی به 1 تا 2 قاشق چایخوری محدود کنید. بعداً می توانید مقدار را به تدریج افزایش دهید.

مهمتر از آن، آزمایش 4 روزه را انجام دهید. شما باید این آزمایش را قبل از معرفی هر نوع غذای جدید به کودک خود انجام دهید. شما باید هر بار فقط یک غذا معرفی کنید. چغندر را معرفی کنید و 4 روز صبر کنید. اگر هیچ علامتی از آلرژی وجود نداشت، می توانید آنها را به طور مرتب به کودک خود بدهید.

سخن آخر

چغندر سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است که به درمان بسیاری از بیماری ها کمک می کند. آنها ممکن است علائم پیری زودرس را به تعویق بیندازند، فشار خون را کاهش دهند، بارداری سالم را ترویج کنند، خطر بیماری قلبی را کاهش دهند و خطر سرطان را کاهش دهند. آنها در انواع مختلف موجود هستند و شما به راحتی می توانید آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانید. با این حال، مصرف بیش از حد چغندر ممکن است باعث سنگ کلیه و تداخل با داروهای رقیق کننده خون شود. بنابراین، آنها را زیاد مصرف نکنید.

متن سربرگ خود را وارد کنید

پزشکت رو در اینستاگرام دنبال کنید

pezeshket@

پزشکت رو در تلگرام دنبال کنید

pezeshket@

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره آنلاین پزشکی در هر ساعت از شبانه روز

نفخ و دل درد - پزشکت

نفخ شکم باعث درد شکم و تغییر در الگوی مدفوع می شه و بر کیفیت زندگی تأثیر منفی می گذاره. برای درمان علائمت با متخصص گوارش و داخی مشاوره تلفنی بگیر.

بیش-فعالی-کودک

بیش‌فعالی در کودکان می تونه باعث مشکلات تمرکز،کنترل حرکات و رفتارشون بشه. برای کنترل کودک بیش فعال بهتره با متخصص روانپزشک تلفنی مشاوره بگیری.

خشکی لب - پزشکت

خشکی لب می تونه در اثر کمبود آب، اگزما، آفتاب و غیره باشه. برای درمان علائمت با متخصص پوست و مو تلفنی و تصویری مشاوره بگیر.

اگه دستت زیاد عرق می کنه و کلافه ت کرده همین الان با متخصصان آنلاین 24 ساعته مشاوره تلفنی بگیر.

فشار خون - پزشکت

فشار خون بالا خطر سکته قلبی،بیماری‌ کلیوی و مشکلات قلبی-عروقی را افزایش میده. اگه فشارخون داری همین الان با متخصص قلب و عروق مشاوره تلفنی بگیر.

لک صورت - پزشکت

تغییرات هورمونی،آفتاب،محصولات آرایشی نامناسب و غیره می تونه باعث لک صورت بشه. برای تشخیص صحیح و درمان لک صورتت با متخصص پوست مشاوره تلفنی و تصویری بگیر.

در صورت تمایل به نصب اپلیکیشن و دریافت پشتیبانی رایگان فرم زیر را پر کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

کد تخفیف جهت دریافت مشاوره: soals

نیاز به راهنمایی دارید؟ شماره همراه خود را وارد کنید.

کد تخفیف جهت دریافت مشاوره:soals