لوگو پزشکت

مشاوره آنلاین پزشکی - پزشکت

کوررنگی چیست؟

کوررنگی چیست؟ || پزشکت

فهرست مطالب

فرم با 5 گزینه

تا دیر نشده علائمتو بگو، پزشکتو بگم:

-----------------------------------------

کوررنگی به هیچ وجه نوعی کوری محسوب نمی شود، بلکه یک نقص در نحوه دیدن رنگ است. اگر کوررنگ هستید، در تشخیص برخی رنگ ها مانند آبی و زرد یا قرمز و سبز مشکل دارید. کوررنگی (یا به طور دقیق تر، کمبود دید رنگ) یک بیماری ارثی است که مردان را بیشتر از زنان مبتلا می کند. با توجه به پیشگیری از کوری ، تخمین زده می شود که 8 درصد از مردان و کمتر از 1 درصد از زنان مشکلات بینایی رنگی دارند.

کمبود رنگ قرمز-سبز شایع ترین شکل کوررنگی است.

علائم و نشانه های کوررنگی چیست؟

آیا در تشخیص رنگ های آبی و زرد یا قرمز و سبز مشکل دارید؟ آیا دیگران گاهی به شما می گویند که در تشخیص رنگ مشکل دارید. اینها علائم اولیه کوررنگی هستند. برخلاف تصور رایج، نادر است که یک کوررنگ فقط سایه های خاکستری را ببیند. اکثر افرادی که “کور رنگ” در نظر گرفته می شوند، می توانند رنگ ها را ببینند، اما رنگ های خاصی بسته به نوع نقص دید رنگی که دارند، به راحتی با رنگ های دیگر اشتباه گرفته می شوند.

از دست دادن ناگهانی یا تدریجی بینایی رنگی می تواند نشان دهنده تعدادی از مشکلات اساسی سلامتی مانند آب مروارید باشد.

چه چیزی باعث کوررنگی می شود؟

کوررنگی زمانی اتفاق می‌افتد که سلول‌های حساس به نور در شبکیه به تغییراتی در طول موج‌های نور که افراد را قادر می‌سازد مجموعه‌ای از رنگ‌ها را ببینند، پاسخ مناسبی ندهند.

گیرنده های نوری در شبکیه، میله و مخروط نامیده می شوند. میله‌ها فراوان‌تر هستند (تقریباً 100 میلیون میله در شبکیه چشم انسان وجود دارد) و به نور حساس‌تر هستند، اما میله‌ها قادر به درک رنگ نیستند.

6 تا 7 میلیون مخروط در شبکیه چشم انسان مسئول دید رنگی هستند و این گیرنده های نوری در ناحیه مرکزی شبکیه به نام ماکولا متمرکز شده اند. مرکز ماکولا فووآ نامیده می شود و این ناحیه کوچک (قطر 0.3 میلی متر) دارای بیشترین غلظت مخروط ها در شبکیه است و مسئول حادترین دید رنگی ما است. اشکال ارثی کوررنگی اغلب به کمبود انواع خاصی از مخروط ها یا عدم وجود کامل این مخروط ها مربوط می شود.

علاوه بر تفاوت در ساختار ژنتیکی، سایر علل نقص یا کاهش دید رنگ، عبارتند از:

بیماری پارکینسون (PD). از آنجایی که بیماری پارکینسون یک اختلال عصبی است، سلول‌های عصبی حساس به نور در شبکیه که پردازش بینایی در آن انجام می‌شود ممکن است آسیب ببینند و نتوانند به درستی عمل کنند.

آب مروارید. کدر شدن عدسی طبیعی چشم که در اثر آب مروارید رخ می دهد، می تواند دید رنگی را مختل و آن را بسیار کمتر کند. خوشبختانه، جراحی آب مروارید می تواند دید رنگی روشن را بازیابی کند .

داروهای خاص به عنوان مثال، یک داروی ضد تشنج به نام tiagabine نشان داده است که بینایی رنگی را در حدود 41 درصد از کسانی که این دارو را مصرف می‌کنند، کاهش می‌دهد، اگرچه اثرات آن دائمی نیست.

چشم پزشک

نوروپاتی ارثی بینایی لبر (LHON). این نوع نوروپاتی بینایی ارثی می تواند حتی ناقلانی را که علائم دیگری ندارند اما درجه ای از کوررنگی دارند، تحت تاثیر قرار دهد. نقص‌های بینایی رنگ قرمز-سبز عمدتاً با این وضعیت مشخص می‌شود.

سندرم کالمن. این وضعیت ارثی شامل نارسایی غده هیپوفیز است که می تواند منجر به رشد ناقص یا غیرعادی مرتبط با جنسیت مانند اندام های جنسی شود. کوررنگی می تواند یکی از علائم این بیماری باشد.

کوررنگی همچنین زمانی رخ می دهد که فرآیندهای پیری به سلول های شبکیه آسیب می رسانند. آسیب به مناطقی از مغز که در آن پردازش بینایی انجام می شود نیز می تواند باعث نقص دید رنگی شود.

چگونه کوررنگی را درمان کنیم؟

کوررنگی چیست؟ || پزشکت

به گفته محققان دانشگاه واشنگتن، ژن درمانی کوررنگی را در میمون ها درمان کرده است. در حالی که این یافته ها در حیوانات امیدوارکننده به نظر می رسند، ژن درمانی برای انسان ها در نظر گرفته نمی شود تا زمانی که درمان ها بی خطر باشند.

برهمین اساس کوررنگی درمانی ندارد. اما برخی از استراتژی‌های مقابله‌ای ممکن است به شما کمک کنند در دنیای رنگ‌گرا بهتر عمل کنید.

اکثر مردم می توانند بدون مشکل زیاد با کمبودهای دید رنگی سازگار شوند. اما برخی از مشاغل، مانند طراحی گرافیک و مشاغلی که نیاز به استفاده از رنگ های مختلف سیم کشی برق دارند، به درک دقیق رنگ وابسته هستند.

اگر در اوایل زندگی متوجه شدید که کور رنگ هستید، بهتر است شغلی را انتخاب کنید که نیازی به درک دقیق رنگ نداشته باشد.

تشخیص زودهنگام کمبود بینایی رنگ نیز ممکن است از مشکلات یادگیری در طول سال های مدرسه جلوگیری کند، به ویژه به این دلیل که بسیاری از مواد آموزشی به شدت بر درک رنگ ها متکی هستند.

اگر کودک شما کمبود رنگ دارد، حتماً با معلمانش در مورد آن صحبت کنید، تا آنها بتوانند دروس و سخنرانی های خود را بر اساس آن برنامه ریزی کنند.

عینک و لنز مخصوص نابینایان

برخی از افراد از لنزهای مخصوص برای تقویت درک رنگ استفاده می کنند. آنها فیلترهایی هستند که به صورت لنز تماسی یا عینک در دسترس هستند. اگر کمبود دید رنگی دارید، به چشم پزشک نزدیک خود مراجعه کنید تا در مورد اینکه آیا عینک کوررنگ انتخاب خوبی برای شما است یا خیر.

همچنین می‌توانید روش‌هایی را بیاموزید که با ناتوانی خود در انتخاب رنگ‌های خاص مقابله کنید. به عنوان مثال، ممکن است لباس خود را مرتب کنید و برچسب بزنید تا از تضاد رنگی جلوگیری کنید. (از دوستان یا اعضای خانواده که دارای دید طبیعی رنگ هستند بخواهید در این کار به شما کمک کنند.)

همچنین، یاد بگیرید که برخی از اقلام رنگی را بر اساس ترتیب آنها به جای رنگ آنها تشخیص دهید. به عنوان مثال، تشخیص دهید که چراغ قرمز در بالای چراغ راهنمایی و رانندگی و سبز در پایین است.

اگر در تشخیص رنگ ها مشکل دارید یا اگر مشکوک هستید که کودکتان کوررنگ است، برای کمک و راهنمایی بیشتر به چشم پزشک مراجعه کنید .

آیا کوررنگی قرمز-سبز ارثی است؟

کوررنگی قرمز-سبز شایع ترین شکل ارثی کمبود بینایی رنگ است. این توسط یک ژن نسبتاً رایج مغلوب مرتبط با X ایجاد می شود.

مادران دارای یک جفت کروموزوم XX حامل مواد ژنتیکی هستند و پدران دارای یک جفت کروموزوم XY هستند. یک مادر و پدر هر کدام کروموزوم هایی را که جنسیت نوزادشان را تعیین می کند به اشتراک می گذارند.

وقتی کروموزوم X یکی از والدین با کروموزوم X از والدین دیگر جفت می شود، نوزاد دختر خواهد بود. و هنگامی که یک کروموزوم X از مادر با یک کروموزوم Y از پدر جفت می شود، نوزاد پسر خواهد بود.

اگر کوررنگی قرمز-سبز ناشی از یک ژن مغلوب مرتبط با X دارید، مادر شما ناقل این ژن خواهد بود یا خودش دچار کمبود رنگ است. پدرانی که به این شکل ارثی کوررنگی قرمز-سبز مبتلا هستند، ژن مرتبط با X را به دخترانشان منتقل می کنند اما به پسرانشان نمی دهند، زیرا پسر نمی تواند مواد ژنتیکی مرتبط با X را از پدرش دریافت کند.

دختری که ژن کمبود رنگ را از پدرش به ارث می برد، ناقل این ژن خواهد بود، اما کوررنگ نخواهد بود – مگر اینکه مادرش حامل این ژن باشد و او یک ژن کمبود رنگ جفتی را از مادرش نیز دریافت کند. اگر دختری ویژگی X-link را هم از پدر و هم از مادرش به ارث ببرد، کوررنگ خواهد شد.

وقتی مادری این ویژگی مرتبط با X را به پسرش منتقل می‌کند، او کمبود دید رنگی را به ارث می‌برد و در تشخیص رنگ‌های قرمز و سبز مشکل دارد.

انواع مختلف کوررنگی چیست؟

کوررنگی چیست؟ || پزشکت

این سوال که چند نوع کوررنگی وجود دارد می تواند گیج کننده باشد. برای جذاب‌تر کردن موضوع، می‌توان تغییرات را به انواع ارثی و اکتسابی کوررنگی تقسیم کرد.

هفت تشخیص رسمی کوررنگی وجود دارد: چهار نوع مختلف کوررنگی در دسته قرمز-سبز قرار می گیرند، دو نوع در طیف آبی-زرد و یک نسخه نوعی بینایی را توصیف می کند که کاملاً فاقد رنگ است.

چشم انسان شامل سه نوع مخروط مختلف است. مخروط های S (مخروط های جذب کننده با طول موج کوتاه) به ما کمک می کنند آبی را ببینیم، مخروط های M (مخروط های جاذب با طول موج متوسط) سبز را نشان می دهند و مخروط های L (مخروط های با طول موج بلند) نور قرمز را تفسیر می کنند. فقدان هر یک از سه نوع مخروط دلیل انواع مختلف کوررنگی است.

فقط با این سه حساسیت به نور، ما می توانیم به معنای واقعی کلمه هزاران رنگ را ببینیم. افرادی که دارای هر سه نوع مخروط هستند که با ظرفیت کامل کار می کنند، تری کرومات نامیده می شوند (تری به معنای سه و کروما کلمه یونانی برای رنگ است). به همین ترتیب، بینایی طبیعی را می توان به عنوان تری کروماسی نامید.

انواع مختلف کوررنگی به طور کلی بر اساس ارثی یا اکتسابی بودن نقص بینایی تقسیم می شوند. همچنین انواع ارثی کوررنگی در گروه های قرمز-سبز و آبی-زرد، همراه با تک رنگی نادرتر (کوری رنگی کلی) گروه بندی می شوند.

انواع ارثی کوررنگی

اکثر افرادی که در دیدن طیف های مختلف نور مشکل دارند، دچار کوررنگی ارثی می شوند. ژن‌هایی که برای عملکرد صحیح مخروط کد می‌کنند و از والدین خود منتقل می‌شوند، دارای خطا هستند. به همین دلیل است که کوررنگی در خانواده ها رایج است.

تری کروماسی غیرعادی

کوررنگی ناشی از از دست دادن یا آسیب به یک یا چند نوع مخروط در شبکیه است.

رایج ترین انواع کوررنگی در انسان تحت عنوان سه رنگی غیرعادی قرار می گیرد. به این معنی که یکی از سه نوع مخروط (قرمز، سبز یا آبی) در چشمان فرد آنطور که انتظار می رود عمل نمی کند.

افرادی که کور رنگی دارند بسته به نوع کوررنگی که دارند فقط می توانند رنگ های خاصی را ببینند.

قرمز-سبز

انواع کوررنگی قرمز-سبز به چهار دسته مختلف تقسیم می شوند:

  • پروتانوپیا (معروف به کور قرمز): افراد مخروط قرمز ندارند.
  • پروتانومالی (معروف به قرمز-ضعیف): افراد مخروط قرمز دارند و معمولاً می توانند برخی از سایه های قرمز را ببینند.
  • دوترانوپیا (معروف به سبز-کور): افراد مخروط سبز ندارند.
  • Deuteranomaly (معروف به سبز-ضعیف): افراد مخروط سبز دارند و معمولاً می توانند برخی از سایه های سبز را ببینند.

در نهایت، انواع مختلف کوررنگی قرمز-سبز، همگی باعث می‌شوند که فرد دنیایی را ببیند که بقیه آن را سبز تیره با رنگ‌های آبی و زرد توصیف می‌کنند. رنگ های قهوه ای، نارنجی و قرمز به راحتی اشتباه گرفته می شوند و به طور کلی سایه های کم رنگ به سختی قابل تشخیص هستند.

زرد آبی

کوررنگی زرد آبی کمتر رایج است. دو نوع کوررنگی در این دسته هر دو تشخیص تفاوت بین آبی و سبز و همچنین زرد و قرمز را دشوار می کند. دو نوع کوررنگی زرد آبی وجود دارد:

  • تریتانوپیا (معروف به آبی کور): افراد مخروط آبی ندارند.
  • تریتانومالی (معروف به آبی ضعیف): افراد مخروط آبی دارند و معمولاً می توانند سایه های آبی را ببینند.

هر شش نوع این کوررنگی ناشی از یکی از سه نوع مخروطی است که تا حدی کار نمی کند. اگرچه افراد مبتلا به سه رنگی غیرعادی ممکن است در انتخاب میوه رسیده یا خواندن چراغ راهنمایی مشکل داشته باشند، اکثر افراد کور رنگی خود را با زندگی عادی وفق می دهند. از سوی دیگر، تک رنگی می تواند بسیار چالش برانگیز باشد.

تک رنگ (آکروماتوپسی)

آکروماتوپسی تنها در یک نفر از هر 33000 نفر رخ می دهد. افرادی که تک رنگی دارند اصلا رنگی نمی بینند. برای این افراد، جهان سیاه و سفید وجود دارد، بسیار شبیه تلویزیون های قدیمی. حساسیت همزمان به نور اغلب کارهای روزمره را به کارهای سخت تبدیل می کند. افرادی که علاقه مند به یادگیری بیشتر هستند باید به AchromaCorp.org مراجعه کنند و به گروه پشتیبانی آکروماتوپسیا در فیس بوک بپیوندند

تتراکروماسی

جالب است بدانید که برخی از زنان در واقع نوع چهارم مخروط جذب کننده نور را دارند. حدود 12 درصد از زنان ممکن است “دید فوق العاده رنگ” داشته باشند، چهارمین مخروط به آنها اجازه می دهد 100 برابر بیشتر از بقیه مردم رنگ ها را ببینند.

انواع اکتسابی کوررنگی

کوررنگی چیست؟ || پزشکت

کوررنگی همیشه ارثی نیست. این می تواند توسط عوامل محیطی ایجاد شود و می تواند هر چشم را به طور جداگانه به درجات مختلف تحت تاثیر قرار دهد. دسته بندی های واقعی (همانطور که در بالا ذکر شد) یکسان هستند، اما علل اساسی کاملاً متفاوت هستند. برخی از راه های ایجاد کوررنگی عبارتند از:

سن – کوررنگی آبی-زرد ظریف با افزایش سن ممکن است ایجاد شود. به سادگی، شفافیت لنز کمتر می شود و بر میزان نوری که به مخروط ها می رسد تأثیر می گذارد.

مصرف الکل – کاهش تبعیض رنگ می تواند نشانه اعتیاد به الکل باشد که به ویژه رنگ آبی-زرد را تحت تاثیر قرار می دهد.

ضربه مغزی – آسیب به سر یا سکته مغزی گاهی اوقات (هر چند به ندرت) می تواند منجر به کوررنگی شود.

بیماری مزمن – افرادی که از بیماری های جدی مانند بیماری آلزایمر، لوسمی، بیماری پارکینسون و دیگران رنج می برند ممکن است به اشکال مختلف دچار کوررنگی شوند.

مواد شیمیایی زیست محیطی – حتی در سطوح پایین، دی سولفید کربن و سرب می توانند باعث کوررنگی شوند.

اکثر افرادی که کوررنگ می شوند (برخلاف کسانی که با این بیماری متولد می شوند) توانایی درک برخی رنگ ها را حفظ می کنند، اما علائم ممکن است در طول زمان متفاوت باشد و در برخی موارد این بیماری می تواند به انواع جدی تر کوررنگی تبدیل شود، مانند تک رنگی

کوررنگی چقدر شایع است؟

سازمان غیرانتفاعی Color Blind Awareness آماری از انواع کوررنگی در سراسر جهان جمع آوری کرده است. طبق تحقیقات آنها، حدود 8 درصد از مردان و 0.5 درصد از زنان در سراسر جهان به نوعی کمبود دید رنگی دارند، اگرچه این اعداد بسته به میراث جمعیت تغییر می کند. مناطق عمدتاً سفیدپوست (قفقاز)، مانند کشورهای اسکاندیناوی، تمایل به نرخ بالاتری از انواع کوررنگی دارند (در محدوده 10-11٪ برای مردان)، در حالی که کشورهای جنوب صحرا تقریباً هیچ مورد کوررنگی در آنها ندارند. همه.

رایج ترین انواع کوررنگی آنهایی هستند که در دسته قرمز-سبز قرار دارند. در جمعیت کوررنگی، بینایی دوترومالوس (یا سبز-ضعیف) بسیار شایع ترین است. تفکیک رسمی به شرح زیر است:

  • پروتانوپ 12.5%
  • پروتانومالوس 12.5%
  • Deuteranopes 12.5٪
  • دوترومالوس 62.5%

تریتانوپ ها و افراد تریتانومال (با اختلال در طیف آبی-زرد) انواع بسیار نادری از کوررنگی را تجربه می کنند. بر اساس برخی برآوردها، این نوع کوررنگی از هر 10000 نفر تنها یک نفر را تحت تاثیر قرار می دهد. همچنین جالب است بدانید که کوررنگی زرد آبی مانند کوررنگی قرمز-سبز به جنسیت وابسته نیست. مردان و زنان به طور مساوی تحت تأثیر قرار می گیرند.

انواع درمان کوررنگی

کوررنگی چیست؟ || پزشکت

افرادی که به دلیل بیماری یا جراحت به یکی از انواع کوررنگی مبتلا شده‌اند، ممکن است بتوانند بینایی خود را با رسیدگی به شرایط زمینه‌ای بهبود بخشند، اما هر مورد منحصر به فرد است.

برای افرادی که با کمبود دید رنگی متولد می شوند، گزینه های درمانی بسیار مبهم تر است. برای درمان واقعی کوررنگی، علم نیاز به پیشرفت های قابل توجهی در ژن درمانی دارد.

تاکنون، برخی تحقیقات امیدوارکننده به درمان موفقیت آمیز در سگ، موش و گوسفند منجر شده است. یک مطالعه در دانشگاه واشنگتن حتی از ژن درمانی برای درمان موفقیت آمیز میمون های کوررنگ قرمز-سبز استفاده کرده است. با این حال، آزمایشات روی افراد انسانی هنوز آغاز نشده است.

گفته می‌شود، برخی از محصولات مانند عینک‌های کوررنگی یا عینک‌های کوررنگی وجود دارند که ممکن است به کوررنگی کمک کنند. در سال 2010 عینکی به نام عینک EnChroma به بازار آمد. ویدئوهای تبلیغاتی افراد کوررنگی را نشان می‌دهند که عینک را به چشم می‌زنند و برای اولین بار دنیا را تمام رنگی می‌بینند، اما به مصرف‌کنندگان هشدار داده می‌شود که توجه داشته باشند که EnChroma واقعاً می‌تواند به چه نوع کوررنگی رسیدگی کند.

هیچ وسیله جانبی نمی تواند کوررنگی را برطرف کند. کاری که عینک EnChroma انجام می دهد افزایش کنتراست رنگ است. برخی از افراد دریافته‌اند که استفاده از عینک می‌تواند تفاوت چشمگیری در بینایی آنها ایجاد کند، اما این تأثیر هزینه دارد. قیمت عینک های EnChroma بین 250 تا 350 دلار است. لازم به ذکر است که حداقل یک مطالعه نشان داد که عینک های EnChroma موثرتر از عینک های شکاری ارزان قیمت با کنتراست بالا نیستند.

درمان با تکنولوژی بالا

اپلیکیشن‌های مختلفی وجود دارند که می‌توانند به افراد نابینا کمک کنند تا کمی راحت‌تر در جهان حرکت کنند.

اپلیکیشنی به نام Color Blind Pal قصد دارد به افراد مبتلا به کوررنگی کمک کند تا رنگ های روی صفحه نمایش خود را واضح تر ببینند. این شامل ویژگی هایی است که رنگ ها را توصیف می کند، مانند “صورتی” و همچنین اشباع، رنگ و ارزش. می تواند رنگ ها را برای کمک به تمایز جدا کند. حتی می‌تواند یک الگوی (راه راه‌ها) را روی یک رنگ مشخص بپوشاند.

برنامه Dalton Lens به طور خاص با هدف کمک به افراد کوررنگ در تفسیر نمودارها و نمودارها طراحی شده است. با قرار دادن ماوس روی یک رنگ، خواننده توضیحاتی از رنگ دریافت می کند. فیلترهای رنگی را می توان برای کمک به تمایز بین رنگ هایی که ممکن است مشابه به نظر برسند استفاده کرد.

اپلیکیشن Sim Daltonism به افراد غیر کوررنگ اجازه می دهد تا تصاویر را از طریق فیلتر اختلالات بینایی مختلف ببینند. کنجکاو هستید که مطب شما برای کسانی که دوترانوپیا دارند چگونه است؟ شما می توانید آن را تنها با چند کلیک مشاهده کنید. در حالی که این برنامه مستقیماً برای استفاده توسط افرادی با تفاوت بینایی رنگی در نظر گرفته نشده است، اما این برنامه به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا وب سایت هایی را طراحی کنند که هنوز هم برای افراد بدون محدوده طبیعی دید رنگ قابل مشاهده و درک باشد. این یک ابزار عالی برای ارزیابی نوع اقامتی است که می تواند برای افراد مبتلا به کوررنگی در محل کار در نظر گرفته شود.

چالش های محل کار برای افراد کور رنگ

به طور کلی، افراد با تفاوت‌های بینایی رنگی می‌توانند زندگی کاملاً عادی داشته باشند، اما برخی از حرفه‌ها هستند که بدون توانایی تشخیص رنگ‌های مختلف ممکن است چالش‌برانگیز یا کاملاً خطرناک باشند.

برخی از مشاغل در صنایع نظامی، پلیس، آتش نشانی یا هوانوردی به دلیل اهمیت سیگنال های رنگی و نشانه های خطر معمولاً برای افراد کوررنگ گزینه ای نیستند. تکنسین های بیمارستانی و داروسازان نیز به برچسب های مهم و رنگی وابسته هستند. نقاشان، تولیدکنندگان پارچه، طراحان داخلی و حرفه‌ای‌های مد با چالش‌های ذاتی در خط کار خود مواجه خواهند شد، اما ممکن است بتوانند راه‌هایی برای مدیریت تفاوت‌های بینش خود بیابند.

حتی برای افرادی که برای انجام کار خود به رنگ متکی نیستند، احتمالاً در محل کار چالش هایی وجود خواهد داشت. با توجه به پذیرش فرهنگی ما از سبز به عنوان شاخص “خوب” و قرمز به عنوان “بد”، بسیاری از علائم تمایل به استفاده از این دوگانگی دارند. با این حال، این دقیقاً همان دو رنگی است که اکثر افراد کور رنگی نمی توانند آن ها را ببینند. کارفرمایان باید در نظر داشته باشند که 10 درصد از نیروی کار آنها احتمالاً کور رنگ هستند و سعی می کنند تابلوهای خود را واضح و برای همه راحت بخوانند.

بسیاری از تست های کور رنگ را می توان به صورت آنلاین پیدا کرد. از آنجایی که نمایش دقیق رنگ برای دقت هر تست کور رنگ ضروری است، نتایج آزمایش‌های غربالگری بینایی رنگ آنلاین مشکوک هستند. برای دقیق ترین نتایج، به چشم پزشک خود مراجعه کنید تا آزمایش کوررنگی را انجام دهد که توسط یک متخصص آموزش دیده با استفاده از مواد تست استاندارد تحت نور مناسب انجام می شود.

چه کسانی باید تست کوررنگی انجام بدهند؟

هر فردی باید حداقل یک بار در طول زندگی خود تست کوررنگی بدهد.

تست های غربالگری کور رنگ به ویژه برای کودکان خردسال مهم است. این به این دلیل است که برخی از وظایف یادگیری در مدرسه ممکن است شامل تشخیص رنگ یا تطبیق باشد.

برای بزرگسالان، درک رنگ عالی برای موقعیت های فنی و تولیدی خاص مورد نیاز است. این برای هر کسی که به حرفه ای نیاز دارد که به دید رنگی کامل نیاز دارد، مهم تر است. مثالها عبارتند از:

  • هنرمند تجاری
  • حرفه ای بازاریابی
  • طراح
  • متخصص برق

اگرچه هیچ درمانی برای کوررنگی وجود ندارد، انجام آزمایش کور رنگ برای غربالگری این بیماری بسیار مفید است. تست‌های کور رنگی می‌توانند شما را از مشکلات بینایی رنگ آگاه کنند تا بتوانید اقدامات مناسبی برای جبران کوررنگی خود انجام دهید. در برخی موارد، عینک های کور رنگی خاص می توانند به افراد مبتلا به کوررنگی کمک کنند تا رنگ ها را با دقت بیشتری ببینند.

همین حالا سوال خودتون رو از بهترین متخصصان پزشکت بپرسید!

به این مقاله چه امتیازی می دهید؟

0 / 5. تعداد رای ها: 0

هنوز کسی نظرش را ثبت نکرده شما اولین نفر باشید.

0

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره آنلاین پزشکی در هر ساعت از شبانه روز