لوگو پزشکت

مشاوره آنلاین پزشکی - پزشکت

رادیو پزشکت

شایع ترین عوارض مصرف گردو

شایع ترین عوارض مصرف گردو || پزشکت

فهرست مطالب

فرم با 5 گزینه

تا دیر نشده علائمتو بگو، پزشکتو بگم:


شایع ترین عوارض مصرف گردو به مشکلات گوارشی مربوط می شود، اما مصرف زیاد آن عوارض دیگری هم دارد. گردو اساساً دانه‌ های خوراکی گردی هستند که از درختان متعلق به جنس Juglans، به دست می‌آیند. آنها در یک پوسته قهوه ای رنگ قرار گرفته اند که غیرقابل خوردن است و برای به دست آوردن میوه و دانه درون آن باید شکاف باز شود. چین و چروک هایی که سطح گردو را مشخص می کند، در داخل و همچنین بیرون دیده می شود.

مصرف گردو نسبتاً رایج است و در دستور العمل های مختلف برای افزودن طعم و بافت جالب به غذا استفاده می شود. این آجیل که بیشتر به دلیل ظاهر سطحی به عنوان “غذاهای مغز” شناخته می شود، با هوش بالاتری همراه است زیرا اسیدهای چرب امگا 3 موجود در میوه خشک گردو عملکرد مغز را تقویت می کند. گردو همچنین دارای آنتی اکسیدان، پروتئین و بسیاری از مواد مغذی مفید است و مصرف منظم آن فواید زیادی برای سلامتی دارد. بسیاری از ما حتی آنها را به عنوان یک میان وعده مناسب می خوریم. اما آیا از عوارض جانبی گردو ناشی از مصرف زیاد آن نیز مطلع هستید؟

گردو باعث مشکلات گوارشی می شود.

فیبر موجود در آجیل در صورت مصرف بیش از حد می تواند باعث بیماری های گوارشی شود. اگرچه گردو (و به طور کلی آجیل) به درمان مشکلات گوارشی کمک می کند، اما گاهی اوقات باعث تشدید مشکل می شود.بنابراین، در صورت داشتن هرگونه مشکل گوارشی، قبل از مصرف گردو با پزشک خود مشورت کنید.

سایر عوارض رایج گوارشی آجیل درختی از جمله گردو شامل نفخ، درد معده و اسهال است. در سایر بررسی ها مربوط به گردو، تعداد کمی از شرکت کنندگان اشکال مختلف ناراحتی گوارشی، از جمله نفخ را گزارش کردند. مصرف بیش از 1 اونس گردو می تواند این خطر را ایجاد کند. گردو فیبر و محتوای چربی بالایی دارد (30 گرم گردو دارای 2 گرم فیبر و 20 گرم چربی است).

گردو می تواند باعث آلرژی شود.

آلرژی به آجیل درختی شایع است. علائم آن شامل حالت تهوع، تنگی نفس، مشکل در بلع، خارش دهان، گلو یا چشم ها و احتقان بینی است. خطرناک ترین واکنش آلرژیک آنافیلاکسی است. تنفس را مختل و بدن را در حالت شوک قرار می دهد. شاید یک آلرژی اولیه یا ثانویه با گردو تجربه کنید. آلرژی اولیه شامل مصرف مستقیم گردو یا محصولات آن است که می تواند منجر به آنافیلاکسی شود. حتی آلرژی ثانویه شامل گرده می شود که به دلیل واکنش متقابل با گردو ایجاد می شود (این به دلیل شباهت در ماهیت پروتئین های گرده و گردو است).

آلرژی به گردو لزوماً به این معنی نیست که به سایر آجیل های درختی نیز حساسیت دارید. اما ضروری است که قبل از مصرف گردو یا هر مغز درختی دیگری با پزشک خود مشورت کنید بیشتر اگر به راحتی مستعد آلرژی هستید.

گردو می تواند منجر به افزایش وزن شود.

شایع ترین عوارض مصرف گردو || پزشکت

گردو و به طور کلی آجیل، منابع عالی فیبر هستند و می توانند به کاهش وزن کمک کنند. اما آنها همچنین کالری بالایی دارند. هفت گردو حدود 183 کالری دارد. خوردن بیش از حد آنها مطمئناً به معنای کالری بیشتر و احتمال دارد در نهایت منجر به افزایش وزن شود.

بررسی ها نشان می دهد که رژیم غذایی مکمل با گردو می تواند منجر به دریافت بیشتر انرژی روزانه  و افزایش وزن شود، اگرچه خیلی قابل توجه نیست.یکی از راه‌های مقابله با افزایش وزن این است که به جای مصرف آجیل به تنهایی، وعده غذایی خود را با گردو کامل کنید، زیرا تنها 4 اونس گردو حاوی بیش از 740 کالری است.

اگرچه گردو غنی از پروتئین است، اما نمی توانید منابع پروتئینی بهتر خود (مانند گوشت یا تخم مرغ) را با گردو جایگزین کنید. همچنین، آجیل، به طور کلی، باید با پروتئین های حیوانی ترکیب شود تا یک پروفایل اسید آمینه کامل داشته باشد.

با این حال، برخی منابع نشان می دهند که خوردن بیشتر گردو منجر به افزایش وزن نمی شود. بررسی های دیگر همچنین بیان می کند که گردو ممکن است ناحیه خاصی از مغز را فعال کند که در کنترل تکانه نقش دارد. این بدان معناست که گردو می تواند به افراد کمک کند تا کنترل بهتری بر هوس خود داشته باشند.

با توجه به یافته های متفاوت، پیشنهاد می کنیم در مورد مصرف گردو با پزشک خود صحبت کنید.

گردو می تواند باعث خفگی در کودکان شود.

تقریباً تمام مغزها و بیشتر غذاهای سفت خطر خفگی را در کودکان دارند. این غذاها برای بچه‌ها سخت است که می تواند در مجاری تنفسی آنها گیر کند.از آنجایی که گردو نسبتا بزرگتر از سایر آجیل های درختی است، احتمال دارد خطر بیشتری داشته باشد. اگر کودک زیر 7 سال سن دارد، از دادن آجیل کامل به او خودداری کنید زیرا در خطر خفگی قرار دارد.

گردو می تواند زخم را تشدید کند.

از آنجایی که آجیل، از جمله گردو، سرشار از فیبر است، احتمال دارد باعث تشدید زخم در افراد مستعد شود. با این حال، بررسی های بیشتری برای اثبات این واقعیت مورد نیاز است.

مانند سایر آجیل ها، گردو نیز سالم است. تعداد زیادی از تحقیقات خواص ضد سرطانی، ضد التهابی، قلبی و محافظتی عصبی آنها را نشان می دهد.اما توجه به عوارض جانبی و رعایت اعتدال ضروری است.

چند عدد گردو می توانید در روز مصرف کنید؟

شایع ترین عوارض مصرف گردو || پزشکت

هیچ توافق علمی در مورد دوز ایده آل گردو وجود ندارد. اما یک اونس از آجیل (7 گردو کامل) در روز باید استفاده شود. می توانید آنها را بخشی از رژیم غذایی خود قرار دهید و زیاده روی نکنید.

قرار دادن گردو به بخشی از رژیم غذایی روزانه مهم است. آجیل فواید بسیار خوبی دارد. به جای اینکه آنها را به تنهایی استفاده کنید، به اشکال مختلف در رژیم غذایی خود بگنجانید. اما اگر بیماری زمینه ای دارید، از مصرف آنها خودداری و با پزشک خود مشورت کنید.

مهم است که گردو را خیس کنید. گردو و سایر مغزها حاوی فیتات هستند. اینها ترکیبات طبیعی بوده که مانع از جذب برخی از مواد مغذی ضروری می شوند. خیساندن گردو می تواند به کاهش محتوای فیتات آنها کمک و آنها را مغذی تر کند.می توانید گردو را یک شب (حدود هشت ساعت) در ظرفی حاوی آب نمک خیس کنید.

ارزش غذایی گردو

گردو سرشار از تعدادی مواد مغذی است، به همین دلیل است که یک مکمل عالی برای وعده های غذایی است. در 100 گرم، 654 کالری دریافت خواهید کرد. کل چربی موجود در آنها 65 گرم است که از این تعداد 6 گرم چربی های اشباع، 47 گرم چربی های غیراشباع و 9 گرم چربی های تک غیراشباع وجود دارد. 0 میلی گرم کلسترول در آن وجود دارد. 100 گرم گردو همچنین 2 میلی گرم سدیم و 441 میلی گرم پتاسیم دارد.

کل محتوای کربوهیدرات موجود در گردو 14 گرم با 7 گرم فیبر رژیمی و 2.6 گرم شکر است. حاوی 15 گرم پروتئین با 9 درصد از دوز توصیه شده روزانه کلسیم، 2 درصد ویتامین، 16درصد آهن، 25 درصد ویتامین B-6 و 39 درصد منیزیم است. اما حاوی ویتامین A، D یا B-12 نیست.

مانند اکثر آجیل ها، گردو نیز یک آلرژن محسوب می شود. افرادی که مستعد ابتلا به آلرژی هستند یا حساسیت به آجیل دارند باید قبل از افزودن این آجیل به رژیم غذایی روزانه خود با پزشک مشورت کنند. این آلرژی ها می توانند از خفیف تا شدید با اگزما، بثورات، خارش و حتی مشکلات تنفسی به عنوان علائم متغیر باشند.

برخی از افراد نیز احتمال دارد به درماتیت تماسی مبتلا شوند. درماتیت تماسی بروز خارش و بثورات پوستی بلافاصله پس از تماس با آجیل است. بنابراین اگرچه گردو ارزش غذایی بالایی دارد، اما قبل از گنجاندن آنها در رژیم غذایی باید نسبتاً مراقب بود.

گردو در رژیم غذایی

شایع ترین عوارض مصرف گردو || پزشکت

آجیل دارای محتوای چربی بالایی است و به همین دلیل مستعد فاسد شدن است. آجیل های ترش بی خطر نیستند، اما طعم تند و تیز دارند که ممکن است ناخوشایند باشد. نگهداری گردو در پوسته آن در مکانی خنک، تاریک و خشک می تواند ماندگاری آنها را بهبود بخشد.در یخچال با دمای کمتر از 40 درجه فارنهایت یا در فریزر زیر صفر درجه فارنهایت، می توانند بیش از یک سال نگهداری شوند. اگر می خواهید آنها را در دمای اتاق نگهداری کنید، ابتدا آنها را در دمای 0 درجه فارنهایت یا کمتر به مدت 48 ساعت منجمد کنید تا هر آفتی از بین برود.

راهنمایی سریع:

در اینجا چند راه آسان و خوشمزه برای وارد کردن بیشتر گردو به رژیم غذایی آورده شده است:

  • روی ماست را با گردوی خرد شده و میوه تزئین کنید.
  • گردو را روی سالاد بپاشید تا طعم، بافت و ارزش غذایی به آن اضافه شود.
  • سس پستو را با گردو درست و با پاستا یا نان تخت استفاده کنید
  • گرانولای خانگی با مخلوط آجیل، دانه ها و میوه های خشک و با استفاده از گردو درست کنید.

این دستور العمل های سالم و خوشمزه را که توسط متخصصان تغذیه تهیه شده، امتحان کنید:

  • نان گردو
  • مخلوط زردآلو و گردو
  • کلم بروکسل بو داده دارچین با گردو
  • گنوکی آلفردو غلات کامل با اسفناج و گردو

خطرات و اقدامات احتیاطی هنگام مصرف گردو

برخی از محققین نتیجه گرفته اند که مصرف گردو منجر به افزایش وزن نمی شود. با این حال، گردو از نظر کالری متراکم است و به افراد توصیه می شود برای کاهش این خطر، آن را در حد اعتدال مصرف کنند. مصرف زیاد گردو با اسهال مرتبط است.

این می تواند پس از خوردن مقدار زیادی گردو، به دلیل محتوای روغن یا فیبر بالا، یا به دلیل حساسیت آنها، به عنوان مثال، در افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر (IBS) باشد. یک وعده 1 اونس گردو حاوی حدود 14 تکه نیم گردو است.

افرادی که به آجیل حساسیت دارند نباید گردو بخورند. اگر فرد پس از خوردن گردو دچار بثورات پوستی یا کهیر یا مشکل در تنفس شود، باید به دنبال مراقبت های پزشکی باشد. کودکان نباید تکه‌های آجیل مصرف کنند، یا در حین انجام این کار باید تحت نظارت باشند، زیرا ممکن است منجر به خفگی شود.

گردو می تواند یک مکمل سالم برای رژیم غذایی باشد. رژیمی که به طور کلی متعادل باشد و در کنار یک رژیم ورزشی دنبال شود برای سلامتی بهترین است.

همین حالا سوال خودتون رو از بهترین متخصصان پزشکت بپرسید!

به این مقاله چه امتیازی می دهید؟

1 / 5. تعداد رای ها: 1

هنوز کسی نظرش را ثبت نکرده شما اولین نفر باشید.

0

مقالات مرتبط

نمایش کامنت‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره آنلاین پزشکی در هر ساعت از شبانه روز