طلاق های کرونایی
طلاق های کرونایی
محققان در بررسی های خود دریافتند که آمار طلاق در طول دوران کرونا که طلاق های کرونایی گفته می شود به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. در واقع شیوع و همه گیری بیماری کرونا ویروس تمام جوانب زندگی افراد را از وضعیت مالی تا شرایط سلامتی تحت تاثیر قرار داده و متاسفانه روابط های زناشویی و خانوادگی از این قضیه مستثنی نبوده اند. قرنطینه افراد در طول بحران کرونا زوج ها را مجبور می کند که مدت زمان بیشتری را در کنار همدیگر باشند که این موضوع می تواند منجر به برخی تغییرات در زندگی شخصی افراد شود. علاوه بر آن، ماندن بیشتر در کنار هم در طول دوران قرنطینه منجر به آشکار شدن نقاط منفی و ضعف افراد می شود تا جایی که فرد ممکن است به شریک زندگی خودش شک کند که آیا او همین فردی است که سالها با آن زندگی می کنم.
اگرچه به نظر می رسد دوران قرنطینه و حتی دور شدن از محیط های کاری برای پیشگیری از شیوع کرونا و دوره های دورکاری در منزل برای بعضی از مردم عملاً باعث پیشرفت شده و افراد می توانند از این فرصت های به دست آمده نهایت استفاده را ببرند اما برای بعضی از موارد به خصوص در روابط های زناشویی تاثیر منفی هم داشته است. حتی در برخی از زوج های که قبل از کرونا تصمیم به ازدواج با همدیگر را داشته اند بعد از قرنطینه از تصمیم خود منصرف شده اند و به این نتیجه رسیده اند که فرد مورد نظر خود را بیشتر شناخته اند و او فرد مناسبی برای آنها نیست.
علل طلاق های کرونایی
اگرچه طلاق کلمه جدیدی نیست، اما به طور حتم طلاق ناشی از شیوع یک بیماری همه گیر پدیده ای است که جهان قبلاً هرگز شاهد آن نبوده و به ندرت رخ می دهد.
روند جدید طلاق در هنگام شیوع کرونا ویروس علت های بسیار زیادی دارد، از جمله:
مشکلات مالی
خیلی ها در طی بحران کرونا شغل خود را از دست داده اند و با مشکلات مالی زیادی روبرو شده اند. وضعیت نابسامان مالی می تواند روابط زوجین را تحت فشار قرار دهد. مشکلات مالی وضعیت ازدواج را برای خیلی ها سخت کرده و شاید افراد به این نتیجه برسند که ماندن و زندگی کردن در کنار کسی که در اوابل زندگی مشکلات مالی دارد ارزش نداشته باشد.
شرایط محیطی
برخی از عوامل محیطی ممکن است منجر به احساس پوچی و بی ارزشی در زوجین شده و آنها را نسبت به ازدواج و حتی ادامه روابط خود دلسرد کنند و به طور طبیعی علاقه خود را به ازدواج خود از دست بدهند و از تصمیم خود در مورد ازدواج کلا منصرف شوند.
خشونت خانگی
در برخی خانواده ها خشونت خانگی گزارش شده است که تشدید این خشونت ها ممکن است زوجین را مجبور کند که به جای تصمیم به ادامه زندگی با یکدیگر به این نتیجه برسند که بهتر است به روابط خود پایان دهند. یکی از عوامل مهم در بروز خشونت های خانگی می تواند بروز فرسودگی، کم شدن میزان صبر و تحمل افراد و کم حوصلگی در بین اعضاء خانواده ها باشد.
مهمترین علائم فرسودگی خانوادگی، عبارتند از:
- احساس خستگی جسمی یا روانی
- عدم توانایی در انجام کارهای روزانه
- تحریک پذیری و عصبانیت زود هنگام
تجربیات
تجربیات ناخوشایند و احساسات نادرست آنها به یکدیگر ممکن است در طول بحران کرونا و دوران در خانه ماندن و قرنطینه تشدید پیدا کند و افراد را مجبور به طلاق کرونایی کند. واقعیت این است که برخی از افرادی که برای طلاق کرونایی اقدام کرده اند می گویند همسر من به توجه زیادی نیاز دارد و من از این موضوع متنفر هستم برای همین بیشتر اوقات به جای اینکه بخواهم در کنار همسرم باشم دوست دارم کسی کنارم نباشد و به تنها بودن نیاز دارم؛ اما دوران قرنطینه یک دوره عذاب آوری بود که باید همسرم را تحمل می کردم. بر همین تصمیم گرفتم بعد از پایان قرنطینه برای طلاق اقدام کنم. حتی برخی از خانم ها بعد از دوران قرنطینه با اعتراف به اینکه در دوران قرنطینه تازه فهمیدم که نه او شوهر خوبی برای من است و نه پدر خوبی برای فرزندانم تصمیم به طلاق گرفته اند.
حتی بررسی نتایج و شواهد نشان می دهد که آمار طلاق در دوران کرونا و بعد آن افزایش پیدا کرده است؛ اما با تمام این مشکلات باید یادآوری کنیم یک جلسه مشاوره با روانشناسان با تجربه در زمینه ازدواج و طلاق و مشکلات خانوادگی ناشی از بحران افسردگی در دوران کرونا می تواند تاثیر زیادی در رفع این چالش ها داشته باشد. از طرفی هم خدمات مشاوره آنلاین برای پیشگیری از شیوع کرونا راهکار جالب و کارآمدی است که زوجین می توانند برای ایجاد روابط بهتر و حتی تصمیم گیری در مورد طلاق خود از آن استفاده کنند. باید به این نکته توجه داشته باشید، فرسودگی خانوادگی تنها بر روی والدین و بزرگسالان تاثیر نمی گذارد بلکه فرزندان و حتی کودکان را تحت تاثیر قرار می دهد.
فرسودگی خانوادگی در کودکان اغلب با علائم زیر همراه است:
- اضطراب
- انزوا و تنهایی
- تحریک پذیر بودن
- زود عصبانی شدن
- عدم تمایل به بازی
- دور شدن از جمع دوستانه
- عملکرد ضعیف در درس و تکالیف مدرسه ای
کرونا ویروس و فروپاشی خانواده ها
جای تعجب است که شیوع یک بیماری همه گیر توانسته است بر وضعیت زندگی و روابط زوجین تاثیر بگذارد و منجر به طلاق و جدایی افراد شود. برخی خانم ها از عدم رعایت نکات بهداشتی و اقدامات پیشگیری از این بیماری توسط همسران خود گلایه می کنند و می گویند همین موضوع باعث تنش و اختلافات زیادی در خانواده های آنها شده است. بر همین اساس آنها با ابراز نگرانی در مورد وضعیت سلامتی خود و خانواده شان تصمیم به طلاق و حتی طلاق های عاطفی و زندگی جدا از هم گرفته اند. حتی برخی از خانم ها اعتراض کرده اند با اینکه همسران ما از وضعیت شیوع بیماری مطلع هستند اما باز هم ترجیح می دهند بیشتر وقت بیکاری خود را خارج از منزل سپری کنند و غذا های آماده از بیرون بخرند که همین موضوع منجر به بروز مشکلات خانوادگی زیادی در آنها شده است.
برخی از خانم ها با ابراز نگرانی از وضعیت سلامت کودکان خودشان ترجیح می دهند به جای ماندن در کنار همسرانی که پروتکل های بهداشتی برای پیشگیری از کرونا را رعایت نمی کنند از آنها جدا شوند و تنها زندگی کنند. این خانم ها اعتراف می کنند وقتی به همسر خود اعتراض می کنیم که چرا اوضاع را جدی نمی گیرد؟ چرا او اینقدر بی احتیاط است؟ در جواب ما را دیوانه می نامند و مسخره می کنند. بیشتر خانم ها از شرایط موجود در بحران کرونا رنج می برند و دچار افسردگی شده اند.
دوران قرنطینه و تشدید اختلافات
با این که مردم در مورد وضعیت دوران قرنطینه خود نظرات های مختلفی دارند اما موضوعی که واضح و آشکار شده این است که بسیاری از خانم ها نظرات منفی و مخالف با این موضوع را داشته اند. برخی از خانم ها در مورد تشدید تضادهای خانوادگی خود در بحران کرونا گفته اند من قبل از کرونا فکر کرده ام که همسرم واقعا من را دوست دارم و از اینکه فرصت بیشتری برای بودن با من را پیدا کرده خوشحال خواهد بود؛ اما در دوران قرنطینه همسر من اعتراف کرده که احساس می کند زندانی شده و فقط دوست دارد از من دور شود. همین موضوع باعث شده که روابط بین زوجین بیش از بیش دچار مشکلات زیادی شود و حتی اوضاع تشدید پیدا کند.
افراد مبتلا به سوء مصرف مواد و الکل در طول دوران بحران کرونا و قرنطینیه با مشکلات زیادی مانند رفتارهای توهین آمیز با شرکای خود و تشدید خشونت خانگی روبرو شده اند. سوء مصرف مواد مخدر و الکل و بروز رفتارهای خشونت آمیز علائم احساسات کنترل نشده ای است که ممکن است نیاز به درمان داشته باشد. افراد بهتر است قبل از وخیم تر شدن اوضاع خود با روانشناسان مشورت کنند.
مشکلات را درک کنید.
بروز خشونت ها خانگی و تشدید اختلافات زناشویی و در پی آن بحران طلاق کرونایی درست مانند این سناریو م است بگوییم هرچه بیشتر وقت خود را در کنار هم می گذرانیم، بیشتر از یکدیگر متنفر می شویم. واقعیت این است که همه افراد وحتی زوجین به یک فضا و حریم خصوصی نیاز دارند و اوضاع فقط زمانی بهتر می شود که هر دو زوج همدیگر را خوب درک کنند و به یکدیگر احترام بگذارند؛ اما شاید در برخی موارد تشخیص راهکارهای درست برای مقابله با مشکلات جدید کمی سخت باشد و نیاز به یک فرد سوم و مورد اعتماد دارید که شما را در این زمینه راهنمایی کند.
مقابله با اختلافات در دوران کرونا ویروس
راهکارهای زیادی برای پیشگیری از بروز اختلافات احتمالی و یا تشدید آنها در طول دوران کرونا ویروس وجود دارند که خانواده ها و زوجین می توانند در این زمینه رعایت کنند.
برخی از مهمترین راهکار برای مقابله به اختلافات در دوران کرونا ویروس، عبارتند از:
- از خودتان مراقبت کنید.
- احساسات خود را بروز دهید.
- بین کار و زندگی خود تعادل ایجاد کنند.
- تکنیک های مدیریت استرس را یاد بگیرید.
- با تکنیک های آرامش ذهن خود را آرام کنید.
- بر روی رژیم غذایی و تغذیه سالم تمرکز کنید.
- مصرف الکل، مواد مخدر و سیگار را ترک کنید.
- راه هایی برای ارتباط با دوستان از طریق چت و تلفن پیدا کنید.
- سعی کنید روزانه در یک منطقه آرام در طبیعت قدم بزنید.
- تا جایی که می توانید از منابع خبری منفی و رسانه های اجتماعی جدا شوید.
- بسته به میزان سن کودکان خود در مورد شرایط پیش رو اطلاعات لازم را به آنها بدهید.
- لیستی از همه کارهایی که انجام نداده اید تهیه کرده و شروع به اجرایی کردن لیست کنید.
- در این شرایط تصمیمات تکانشی مانند فروش سهام خود یا خرید آنلاین نگیرید.
- کسالت شما را در مقابل رژیم های ناسالم فریب می دهد. مراقب رژیم غذایی خود باشید.
- زمان بیشتری را صرف بچه های خود، استراحت، تمیز کردن و سازماندهی خانه خود کنید.
- راه هایی برای ابراز قدردانی یا دلسوزی پیدا کنید.
- والدین باید در انجام وظایف خانوادگی و فرزندپروری با همدیگر همکاری کنید.
- والدین باید از روحیه خود مراقبت کنند و در صورت لزوم از مشاور یا روان شناس کمک بگیرید.
- مراقب علائم افسردگی، رفتارهای اعتیاد آور، اختلال در خواب شرکای خود باشید.
مشاوره آنلاین و راهکار های مقابله با طلاق کرونایی
اگر جزء آن دسته از افرادی هستید که معتقدند ماندن در قرنطینه و خانه برای آنها سخت شده و ممکن است روابط خانوادگی تان را تحت تاثیر عواقب جبران ناپذیری قرار دهد و فکر می کنید مشاوره با یک فرد با تجربه در این زمینه می تواند از طلاق کرونایی شما جلوگیری کند ما خدمات مشاوره آنلاین و تلفنی پزشکت را پیشنهاد می دهیم.
حق انتخاب با شماست که در همین وضعیت باقی بمانید و با مشکلات پیش رو در بحران کرونا ویروس که به طور حتم بیشتر و شدیدتر هم می شوند دست و پنجه نرم کنید و یا یک بار برای همیشه با مشاوره از افراد مجرب در زمینه مشکلات اختلافات خانوادگی و زناشویی ضمن حل کردن این مشکلات بتوانید راهکارهای لازم را یادبگیرید تا بتوانید برای مقابله با مشکلات بزرگتر قدمی بردارید. واقعیت این است که راه حل های موقت و فوری شاید به نظر جذاب باشند و در یک دوره بتوانند مشکل را از نظر ظاهری برطرف کنند اما این راهکارها مثمر ثمر نیستد و در دراز مدت اثربخش نخواهند بود. پس بهتر است برای حل مشکلات زندگی و بروز عوارض و حتی طلاق به یک راه حل دائمی و بهتر فکر کنید و درست تصمیم بگیرید.
پزشکت برای مشاوره آنلاین در طلاق کرونایی
اگر به دنبال مشاوره در زمینه طلاق یا مشاوره در زمینه روابط یا مشاوره خانوادگی برای بهتر شدن امور خود هستید، تیم مشاوران خبره پزشکت به عنوان بزرگترین جامعه پزشکی آنلاین بین بیماران و پزشک می تواند خدمات مشاوره آنلاین و تلفنی را به صورت 24 ساعت شبانه روزی به شما ارائه دهد. مشاوره نوشتاری، صوتی و تصویری در یک بستر کاملا امن و محرمانه با متخصصین در 39 زمینه پزشکی و روانشناسی و پیراپزشکی یکی از خدمات برجسته پزشکت می باشد که در اولین زمان مورد نیاز خود می توانید از آن بهره بگیرید. برای حل مشکلات پیش رو و جلوگیری از طلاق های عاطفی و خشونت های خانگی کافی است پزشکت را نصب کنید و با مشاورین ما در ارتباط باشید. مشاورین ما شبانه روز آنلاین هستند.
سایر خدمات پزشکت در دوران کرونا ویروس
برخی از مهمترین زمینه هایی که می توانید با مشاورین پزشکت در ارتباط باشید، عبارتند از:
- رفع مشکلات و بیماری های عفونی و گرمسیری
- مشاوره آنلاین با پزشک خانواده
- ارتباط آنلاین با پزشک کار و پزشک قانونی
- مشاوره آنلاین با متخصصین تغذیه و رژیم درمانی
- ارتباط با دندانپزشکان در طول شیوع کرونا ویروس
- مشاوره آنلاین با متخصصین طب سنتی
- طب فیزیکی و توانبخشی و مشاوره آنلاین با متخصصین در این حوزه
- مشاوره آنلاین دامپزشکی و پت درمانی
- ارتباط آنلاین با پرستاران طب اورژانس و پاتولوژی
- مشاوره برای دریافت خدمات پرستاری در منزل
- مشاوره آنلاین با متخصصین مجرب در زمینه انواع جراحی ها
شما می توانید سایر اخبار مربوط به کرونا ویروس، را از پزشکت پیگیری کنید:
- کرونا در کودکان
- افسانه های کرونا
- مراحل بیماری کرونا
- مواجهه با ویروس کرونا
- جدیدترین اخبار کرونا ویروس
- کرونا ویروس و بیماران دیابتی
- علائم گوارشی کرونا ویروس
- جدیدترین اخبار کرونا ویروس
- مهم ترین سؤالات در مورد کرونا
- اهمیت توجه به منشا بحران کرونا
- خطر استفاده از دستکش های لاتکس
- سندرم التهابی ناشی از کرونا در کودکان
- شستن صحیح دست در مقابله با کرونا
- استفاده درست از ماسک در مقابله با کرونا
- کرونا ویروس از راه لباس منتقل نمی شود.
- آسیب پذیری لاتینی ها در برابر کرونا ویروس
- افزایش تقاضا پزشکی از راه دور در بحران کرونا
- مدت زمان بهبودی مبتلایان به کروناویروس
منابع:
https://www.mywellnesshub.in/blog/does-it-sound-like-corona-divorce-divorce-counseling/
[advisers limit=3 online =true skill=”11 10″]