آسیب پذیری لاتینی ها در برابر کرونا ویروس
آسیب پذیری لاتینی ها در برابر کرونا ویروس موضوعی است که این روز ها با توجه به بحث های نژادپرستی در آمریکا مورد بررسی قرار گرفته است. بررسی ها جدید در آمریکا نشان می دهد که افراد لاتینکس نسبت به سایر جمعیت آمریکا در برابر ابتلا به کرونا ویروس آسیب پذیرتر هستند. این افراد نه تنها درصد قابل توجهی از جمعیت ایالات متحده را تشکیل می دهند بلکه اغلب با شرایط سخت روبرو هستند که باعث آسیب پذیری بیشتر آنها در برابر بیماری ها می شود. بر اساس تجزیه و تحلیل های صورت گرفته بر روی بیماران مبتلا به کرونا ویروس در کلان شهر بالتیمور واشنگتن به نظر می رسد میزان شیوع این بیماری در بین افراد لاتینکس تقریبا سه برابر بیشتر از سایر گروه های قومی و نژادی است. لاتینکس به افراد دارای هویت فرهنگی یا بومی آمریکای لاتین در ایالات متحده گفته می شود.
تحقیقات صورت گرفته نشان می دهد که حضور افراد لاتین در مناطق شلوغ و پرجمعیت می تواند منجر به شیوع بیشتر این بیماری در ایالات متحده شود. این تحقیق که در JAMA منتشر شده است، با همکاری بین دانشکده پزشکی دانشگاه جان هاپکینز و مرکز علوم داده های این دانشگاه صورت گرفته است. محققان معتقدند که لاتینی ها مجبور هستند برای رفع نیاز های اقتصادی خود و ادامه کار از منزل خارج شوند و به نظر می رسد شرایط زندگی در محیط های شلوغ و ضرورت اقتصادی برای ادامه کار در خارج از منزل و اشتغال در مشاغل پرخطر در شیوع بیماری کرونا ویروس در بین جوامع لاتینکس نقش مهم و به سزایی داشته باشد. از طرف دیگر هم افراد لاتینکس نسبت به سایر گروه های نژادی یا قومی آمریکا از خدمات بیمه ای کمتری بهره مند هستند.
بی عدالتی در خدمات بیمه ای
دکتر. کاتلین آر. پیج متخصص بیماری های عفونی در بالتیمور بر اساس نتایج به دست آمده از بررسی های صورت گرفته بر روی بیماران می گوید: «محرومیت های اجتماعی و عدم برخورداری این افراد از خدمات درمانی و بیمه ای در کنار سایر بی عدالتی ها و نابرابری های امروزی جمعیت لاتینکس مشهود بوه و به این مشکلات دامن زده است».وی همچنان معتقد است شیوع و همه گیری بیماری کرونا ویروس نشان می دهد که سلامتی همه افراد یک جامعه به همدیگر گره خورده است و همه افراد به نحوی به یکدیگر پیوسته هستند. بر همین اساس باید با اقدامات زودهنگام در بین جوامع مختلف و ارائه خدمات فرهنگی و درمانی مناسب بین افراد تا حد امکان از شیوع بیماری جلوگیری شود.
شیوع کرونا در گروه های قومی و نژادی آمریکا
محققان نتایج به دست آمده از آزمایشات مربوط به SARS-CoV-2 عامل بیماری COVID-19 را در 5 بیمارستان و 30 کلینیک سرپایی در بالتیمور-واشنگتن را تجزیه و تحلیل کردند. تمام آزمایشات بین ۲۱ اسفند تا 5 خرداد ماه امسال انجام شده است. 6162 مورد آزمایشات تشخیصی مربوط به کرونا ویروس بر روی 37727 افراد مشکوک به این بیماری مثبت گزارش داده شد که این میزان نشان دهنده ابتلا 3/16% افراد در این تحقیقات را شامل می شود.
بر طبق این بررسی ها وضعیت شیوع کرونا در بین گروه های قومی و نژادی مختلف در آمریکا به صورت زیر ثبت شده است:
- 6/42 درصد افراد لاتینکس
- 6/17 درصد سیاه پوستان
- 8/8 درصد سفید پوستان
- 2/17 درصد سایر گروه ها
علاوه بر آن، طبق نتایج به دست آمده مشخص شده که بیماری کرونا در بین جوامع لاتینکس بیشتر افراد نسبتا جوان را درگیر کرده و در گروه های سنی 18 الی 44 سال شیوع بیشتری داشته است؛ اما در مقابل 6/28٪ از بیماران سیاه پوست و 28٪ از بیماران سفید پوست مبتلا به کرونا ویروس در این محدوده سنی قرار گرفتند.
از طرفی هم تعداد بیماران لاتینکس بستری شده در بیمارستان ها نسبت به سایر نژاد ها و قومیت ها بسیار کمتر بوده است و نرخ فشار خون بالا، نارسایی احتقانی قلب، بیماری ریوی و بیماری انسداد مزمن ریوی در بین بیماران لاتینکس بسیار پایین تر از بیماران سیاه و سفید پوست ثبت شده است. از طرفی هم به نظر می رسد که به علت عدم دسترسی مناسب افراد لاتینکس به مراقبت های بهداشتی و مراکز درمانی مناسب امکان شناسایی همه بیماران و مبتلایان به کرونا ویروس وجود ندارد.
تاخیر شیوع کرونا ویروس در بین لاتینی ها
همچنین بررسی های نتایج مثبت ثبت شده مبتلایان نشان می دهند که زمان شیوع کرونا ویروس در بین افراد لاتینکس نسبت به سایر گروه های قومی و نژادی تاخیر چند هفته ای داشته که شیوع بیماری کرونا در بین افراد لاتینکس چند هفته دیرتر به اوج خود رسیده است. بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا شناسایی شده در بین بیماران لاتینکس در 20 اردیبهشت ماه بوده است در حالی که این تاریخ برای بیماران سیاه پوست 30 فروردین و در مقایسه با برای بیماران سیاه پوست و 28 فروردین برای بیماران سفید پوست ثبت شده است.
عامل خطر برای شیوع کرونا در بین لاتینی ها
دکتر. کاتلین آر. پیج معتقد است که اکثر مبتلایان به کرونا ویروس در بین افراد لاتینکس را مهاجرین به ایالات متحده تشکیل می دهند که به مشاغل کم درآمد مانند ساخت و ساز و نظافت مشغول هستند و به عنوان قشر کارگر طبقه بندی می شوند. بسیاری از بیماران اعتراف کرده اند که دلیل اصلی تاخیر آن ها برای اقدام و مراجعه به مراکز درمانی، نگرانی در مورد مخارج سنگین درمان بوده است چون بیشتر کارگرهای ساختمان مشمول حمایت های بیمه ای قرار نمی گیرند و از طرفی برخی از آن ها به خاطر ترس از شناسایی و تبعید توسط ماموران گمرک و تهدید به اخراج به دلیل وضعیت مهاجرتی خودشان به مراکز درمانی مراجعه نمی کنند و این عوامل به نوبه خود تاثیر زیادی در شیوع بیماری کرونا دارند.
دکتر کاتلین آر پیج با اشاره به وضعیت نابسامان این دسته از بیماران می گوید: اکثر بیمارانی که من با آن ها روبرو شده ام شرایط دریافت مزایای و خدماتی را نداشته و تحت هیچ پوشش بیمه ای نبوده و در خانه های پرجمعیت و شلوغ زندگی می کردند که اجاره نشین هم بودند. بیکاری، عدم حمایت شغلی و زندگی در محیط های شلوغ و پرجمعیت می توانند عامل خطر برای شیوع کرونا ویروس در بین این افراد باشد. بررسی های جدید نشان می دهد که کروناویروس به راحتی در خانه های شلوغ و مراکز پر جمعیت انتشار پیدا می کند.
بی عدالتی در توزیع خدمات درمانی
محققان معتقدند که بی عدالتی های مشابه با بالتیمور-واشنگتن در مناطق مختلف ایالات متحده وجود دارد که شاید از نظر شدت و علت آن ها متفاوت باشند. دیگو مارتینز، دکتری، استادیار طب اورژانس در دانشگاه جانز هاپکینز با اشاره به اهمیت علت و آسیب شناسی این بی عدالتی ها می گوید: شناسایی علت اصلی این نابرابری ها و بی عدالتی ها تاثیر زیادی در روند رشد سیاست ها و راهکارهای درمانی متناسب با نیازهای مردم مختلف یک جامعه دارد. محققان امیدوارند یافته ها و نتایج به دست آمده از میزان شیوع عفونت کرونا ویروس در بین افراد جامعه لاتینکس باعث تغییرات سیاست در سراسر ایالات متحده و کند شدن انتشار COVID-19 در میان اقلیت های خاص شود.
وی معتقد است راهکارهای زیر می توانند تاثیر زیادی در کاهش شیوع کرونا بین افراد لاتینکس داشته باشند:
- كاهش تهدید به اخراج
- حمایت از افراد لاتینکس
- از میان برداشتن موانع درمانی
- رعایت عدالت و حمایت مساوی بین كارگران
- حمایت انجمن های خیریه از افراد بی بضاعت
- افزایش اعتماد مردمی به سیاست های کشوری
نواقص نتایج پزوهش شیوع کرونا در لاتینی ها
نویسندگان در این مقاله هشدار می دهند که تجزیه و تحلیل آنها محدود به بیمارانی است که از سیستم بیمارستانی جانس هاپکینز استفاده می کنند و بنابراین، ممکن است نشان دهنده شیوع بیماری در یک منطقه و کشور نباشد و نتایج را به طور حتم نمی تواند به سایر مناطق تعمیم دارد. سیستم بیمارستانی جانس هاپکینز بیشتر بر اساس سیستم رزیدنتی و آموزش پزشکی بر مبنای رزیدنت است. علاوه بر این، آنها اعتراف می كنند كه تحقیقات آنها نتوانسته علت اصلی بالا بودن میزان شیوع بیماران لاتینكس را شناسایی کند. یافته های حاصل از این بررسی ها فقط نشان می دهد که شیوع کرونا در بین این افراد نسبت به سایر گروه های قومی نژادی بالاتر بوده که ممکن است ناشی از بی عدالتی در دسترسی به خدمات درمانی و بهداشتی باشد.
بیمارستان جان هاپکینز در بالتیمور، در رتبه سوم بهترین بیمارستان های برتر رتبه بندی شده است. بیمارستان جان هاپکینز به طور گسترده به عنوان یکی از بزرگترین بیمارستان ها و موسسات پزشکی جهان شناخته می شود و یک مرکز پزشکی و جراحی عمومی و بیمارستان آموزشی است. بیمارستان جان هاپکینز در بالتیمور به مدت ۲۱ سال پیاپی (۱۹۹۱–۲۰۱۱) از سوی یواس نیوز اند ورلد ریپورت به عنوان بهترین بیمارستان کشور شناخته میشد. بیمارستان جانز هاپکینز با بیش از ۳۰٬۰۰۰ هزار کارمند و پرسنل خدمات درمانی، بزرگترین بیمارستان جهان از نظر تعداد پرسنل میباشد.
شما می توانید سایر اخبار مربوط به کرونا ویروس، مشتمل بر اخبار زیر را از پزشکت پیگیری کنید:
- کرونا در کودکان
- افسانه های کرونا
- مراحل بیماری کرونا
- مواجهه با ویروس کرونا
- جدیدترین اخبار کرونا ویروس
- کرونا ویروس و بیماران دیابتی
- علائم گوارشی کرونا ویروس
- جدیدترین اخبار کرونا ویروس
- مهم ترین سؤالات در مورد کرونا
- خطر استفاده از دستکش های لاتکس
- سندرم التهابی ناشی از کرونا در کودکان
- شستن صحیح دست در مقابله با کرونا
- استفاده درست از ماسک در مقابله با کرونا
- کرونا ویروس از راه لباس منتقل نمی شود.
منابع: